Kereskedelmi és Szolgáltató

Tartalomjegyzék

 
 
 

 
 
Kelet Magyarország
 
 
 

Nyíregyházán az ország legkeletibb részén az ukrán és román határ közelében korszerű kereskedelmi ingatlan együttes eladó illetve hosszútávon bérbeadó

Az ingatlan 4917 m2 telekingatlanon 1300 m2 felépítménnyel rendelkezik. Öt éve épült korszerű fűtéssel és technológiával szerelve. iroda és szociális helységekkel ellátott. Városközpontban országos főútvonalak mentén helyezkedik el.

Ajánlati ár: 265.000.000,-Ft+Áfa


Rózsaszentmárton 

(24RO001) Rózsaszentmártonban, Észak-Magyarországon, Budapesttől 70 km-re,  az M3-as nemzetközi autópályától 15 km-re található 24.567 m2- alapterületű, jelenleg is működő, teljesen felszerelt bútorgyár. Az ingatlanon 2.200 m2 alapterületű gyártóüzem, 700 m2 raktár és egy 150 m2-es szolgálati lakás található. Infrastruktúráját a tőle 20 km-re lévő kamionterminál biztosítja. A teljes közművel ellátott, ipari övezetként besorolt bútorgyár minden szükséges szakhatósági engedéllyel rendelkezik. Igény szerint céggel, berendezéssel, működő technológiával, vevőkörrel, együtt eladó.

Ajánlati ár: 150.000.000,- Ft+ Áfa

 rozsaszentmarton.jpg rozsaszentmarton1.jpg


Debrecen:   

Debrecen ipari kereskedelmi övezetében 40.000 m2 egyben vagy megosztva  eladó

Közvetlen Környezet: CORA, KIKA, Stop-Shop, Metro, Park Center, Aldi, az autópálya lehajtója 1 km-en belül található, a repülőtér alkalmas nemzetközi teher - és személyszállításra.

A terület paraméterei: 40.000m, 50%-os beépíthetőség, szabadon álló, épületmagasság: 7 – 9,5 m. A területre 3 szintes, 20.000 m2 alapterületű, azaz összesen 60.000 m2 -es épület építhető.A kiváló adottságú terület rendelkezik az összes közművel, megfelelő kapacitással, régészeti hatástanulmánnyal, megfelel a közép - európai regionális elosztó, gyártó és logisztikai központok előirásainak, elvárásainak.

Debrecen, mint egyetemváros, magasan képzett munkaerőt kínál az informatika, információs és kommunikációs technológia, elektronika, telekommunikáció és kutatás fejlesztés területein.

Ár: Személyes tárgyalás alapján

                      debrecen.jpgdebrecen1.jpg


Röszke:

(12RÖ001) Magyarország déli részén , Szeged vonzáskörzetében, Röszkén,  közvetlenül a Szerb határátkelő előtt az M5-ös autópályán a balkánra vezető  tranzit útvonalon, 18 ha-s telekingatlan eladó, mely még 5 ha.-ral bővíthető A terület az M5-es autópálya közvetlen lehajtójáról  közelíthető meg , a szegedi repülőtértől 10 km-re,vasúti ipari leágazás lehetősége 800 méterre, vasúti  pályaudvar 2 km-re.  A terület kiemelt adottságokkal rendelkezik logisztikailag. A terület  beépíthetősége 60 %, építmény  magasság max.22m.

A terület ipari, logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató- park kialakítására alkalmas, melyet a rendezési terv is jóváhagyott. Az ingatlan közművel rendelkezik. Az  ingatlan  egyben vagy megosztva eladó ,projekt céggel együtt is.

Ajánlati ár: 32 EUR /m2

google_roszke.jpg

Google térkép 


(2H710)  Budapest vonzás körzetében Hatvan térségében az M3 –as autópálya csatlakozásánál, a 30-as főút mellett 22 ha-os  - ipari, - logisztikai és gazdasági telekingatlan egyben vagy megosztva eladó.

                       img033.jpg  bp-hatvan.jpg

A telekingatlan Budapesttől Észak és Kelet-Magyarország közlekedési csomópontjában helyezkedik el mely Romániát és Ukrajnát köti össze és vasúti csatlakozással is rendelkezik.A terület csatlakozik a már müködő ipari parkhoz ahol magyar és külföldi cégek tevékenykednek köztük a Bosch Hungaria. Közmű csatlakozások és gerincvezetékek az ingatlan mellett helyezkednek el.

Ajánlati ár: 12 Euro+Áfa/m2

ami megosztott kisebb egység esetén változik.    Siófok: 

(14SI001) Siófok belvárosának közvetlen közelében, ipari- és kereskedelmi övezetben 7.000 m2 alapterületű földingatlan eladó, mely alkalmas szálloda, vendéglátás, kereskedelmi, szolgáltató, és lakóövezet kialakítására, és egy 3.500 m2 alapterületű 20 éve jól működő, korszerű, 2 kútoszlopból álló üzemanyagtöltő-állomás.
A területnek közvetlen útkapcsolattal rendelkezik a 65-ös sz. főúttal és az M7-es Autópálya belvárosba ki- és bevezető szakaszával.

Ár: személyes tárgyalás alapján

siofok_google.jpg siofok_google_tvoli.jpg

Google térkép


Balatonszemes:

(257BSZ001) Nyugat-Dunántúlon, a Balaton déli oldalán, Balatonszemesen, az M7-es autópálya lehajtójánál, 8 ha-os, ipari-logisztikai, zöldmezõs beruházás, ill. benzinkút-, szálloda- s társasház létesítésére is alkalmas, közmûvesített telekingatlan, egyben vagymegosztva, eladó.

Ajánlati ár: 11 EUR/m2

 balatonszemes-helyszinrajz2.jpg balatonszemes_google.jpg

Google térkép


(359BG001) Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár központjában, a tóparttól néhány száz méterre, 1.100 m2–es telekingatlanon, 4 szintes, kívülről teljesen befejezett, közművesített épületegyüttes eladó.
A bruttó 910 m2–es, nettó 417 m2–es ingatlan wellness-részleggel (szauna, medence) és lifttel is rendelkezik, a mélygarázs 5 személyautó befogadására alkalmas. A szomszédos épületben lévő borospince-borozó egy átjárón keresztül közelíthető meg.
A földszint és az első emelet 4-4 apartman, míg a tetőtér 2 apartman kialakítására alkalmas, az alagsorban pedig egy szolgálati lakás is helyet kaphat.

Az épület hosszútávú hasznosítására keres partnert a tulajdonos, - az együttműködés bármely formájára várja az ajánlatokat.

Ajánlati ár: 77.000.000 Ft

                                      balatonboglr_latvanyterv.jpg


Paks:

(12PK001) Pakson, a kikötőben cca. 5,5 ha-os ipari, logisztikai célra alkalmas földingatlan eladó. A terület Pakson, a Duna 1532,4 folyam-kilóméterénél, a 6-os úttól 400 m-re, az M6-os autópálya városi csomópontjától 3 km-re délre helyezkedik el. A területhez két vasúti rakodóvágány tartozik, amely egyszerre 12 vagon rakodását teszi lehetővé. A kikötő rendelkezik 2 db 30 tonnás daruval, illetve gabona be és kirakodó szállító-szalaggal, melyet szolgáltatásként igénybe lehet venni.

Elhelyezkedésének fontossága: A Duna, a Duna- Rajna csatornán keresztül összeköttetést jelent az Északi és Fekete tenger között ( TINO VII. folyosó)
A terület majdnem Magyarország földrajzi középpontjában helyezkedik el.

Ajánlati ár : 29,5 Euro / m2 

paks_google.jpg  paks.jpg

 Google térkép


Kecskemét:
 
(125KE001) Kecskemét déli részén, a Mercedes gyár bejáratával szemben, 2.000 m2 - 560.000 m2-es telekingatlanok eladók. A terület Kecskemét déli belterületén, illetve az 5-ös, 44-es valamint az 54-es főutak mellett helyezkedik el. Az ingatlan mellett található a Budapest – Kecskemét - Szeged vasútvonalhoz csatlakozó iparvágány, valamint a Kecskemét nemzetközi repülőtér. Az ingatlan kiválóan alkalmas ipari logisztikai kereskedelmi és szolgáltató valamint benzinkút, szálloda építésére.


Ajánlati ár: 29 Euro+Áfa / m2

                                                   kecekemet_25ha_google.jpg 


Kiskunhalas:
 
(2KN001) Kiskunhalason, a Duna –Tisza közén, az 53-as főútról könnyen megközelíthetően, a városközponthoz  közel, 18.173 m2 –es  ipari-logisztikai  központ,  a  rajta  lévő 5.700 m2-es csarnoképületekkel  eladó. A csarnok alkalmas ipari-, logisztikai-, kereskedelmi- és szolgáltató célokra. A működéshez szükséges szellemi és fizikai munkaerő rendelkezésre áll. Az ingatlan  céggel  együtt  is eladó.


Ajánlati ár: 1.100.000 EUR +Áfa 

kiskunhalas_kulso.jpg  kiskunhalas_csarnok.jpg

 

 
 
Budapest és Környéke
 

Budapest pesti oldalán történelmi belvárosban, exkluzív környezetben négyszintes + pince felépítmény melynek összterülete 900 m2 vagy 4100 m2 épület eladó.

A telek területe 810 m2.

                                              budapestvci_utca.jpg 

A meglévő épületre érvényes építési engedély van kiadva 4100 m2-es nagyságra, és ezzel együtt érvényes bontási engedéllyel is rendelkezik.

Minden további információ személyes tárgyalást feltételez.

Ajánlati ár: 3.800.000 Euro 


Budapest történelmi belvárosában, exkluzív környezetben   XX. században épült 3700 m2-es palota eladó  

budapest_szent_istvn_tr.jpg

A négyszintes épület belső udvarral rendelkezik, ahol gépkocsi- parkolót lehet kialakítani az utcafronton lévő parkolók mellett.

Minden további információ személyes tárgyalást feltételez.

Ajánlati ár: 2.550.000 Euro 


Budapest, pesti oldalán a belvárosban és a Duna partján egyedülálló 8400 m2-es műemléképület eladó

                                              budapest_erzsbet_hd.jpg

Az épület egy 2100 m2 teleken terül el,
6  + pinceszinten. Az épület 100 m-es körzetében több parkolóház és mélygarázs található. Az épület fölszinti galériája és félemeleti szintje kereskedelmi és szolgáltató tevékenységre is alkalmas. Az ingatlan belső udvarral rendelkezik,melyet üvegtetővel lehet lefedni átrium jelleget biztosítva.

Minden további információ személyes tárgyalást feltételez.

Ajánlati ár: 12.500.000,- Euro    


Budapest X. kerületében a 31 főútvonal mentén, a Jászberényi úton kereskedelmi, logisztikai célra alkalmas10 hektár területű ingatlan hosszú távra bérbeadó

                                                 google_ksz_web.jpg

Az ingatlan együttes rendelkezik:

37.000 m2-es 6 m belmagasságú korszerű raktárcsarnokkal, melyben hűtött és mélyhűtött raktárak is vannak. A háromszintes irodaépület pedig szintén korszerű energiatakarékos 5.000 m2-es összterülettel.Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi központ, raktárbázis számára.

Bérleti dij: 4 Euro/m2/hó + Áfa +rezsi

A bérleti viszony mellé opciós vételi jogot is tudunk biztosítani.   


Budapest X. kerületében a 31-es főútvonal mentén, a Jászberényi úton kereskedelmi, logisztikai illetve könnyű ipari célra alkalmas 8 hektár telekingatlanon raktár eladó.

                                              google_ksz_web.jpg

A raktár együttes rendelkezik:

37.000 m2-es 6 m belmagasságú korszerű raktárcsarnokkal, melyben hűtött és mélyhűtött raktárak is vannak. Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi központ, raktárbázis számára.

Ajánlati ár: 12.500.000,- Euró  


Budapest X. kerületében a 31 főútvonal mentén, a Jászberényi úton kereskedelmi, logisztikai célra alkalmas 100.000 m2 es telek ingatlanon elhelyezkedő, összesen 38.000 m2 területű ingatlan eladó vagy hosszu távra bérbeadó.

google_ksz_web.jpg

Az ingatlan együttes rendelkezik: 37.000 m2-es 6 m belmagasságú korszerű raktárcsarnokkal, melyben hűtött és mélyhűtött raktárak is vannak.A háromszintes irodaépület pedig szintén korszerű energiatakarékos 5.000 m2-es összterülettel.Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi központ, raktárbázis számára.Az ingatlan együttes megosztható csak raktárbázisra és irodaházra, ami alkalmas szálloda céljára is.

Ajánlati ár: 14.500.000,- Euro


Budapest keleti szektorába az M0 körgyűrű 3.számú  főúti leágazásánál több funkciós ingatlan  együttes eladó.

   web1.jpgweb2.jpgcsmr_1.jpg        A terület nagysága cca. 33.000 m2 a rajta lévő csarnok 8600 m2, melyben irodák, öltözők, vizes blokkok találhatóak.
A fedett terület 3700 m2.

Ajánlati ár: 6.000.000.- EUR 


(12BP003) Budapest X. kerületében a Jászberényi úton 12.500 m2 telekingatlanon elhelyezkedő 650 m2 üzlet-bemutatóterem és 2.700 m2 csarnoképület eladó.
A kétszintes, 650 m²- es, nagyobb részben egy légterű üzlet- bemutatóterem és a különálló irodák a XXI. század követelményeinek megfelelő hűtő-fűtő, és szellőztető berendezéssel felszereltek.
A csarnoképület összesen 2.700 m² melyből 1.100 m² 8,3 m belmagasságú, és 1.600 m² 5,4 m belmagasságú. Elhelyezkedésének és 7 db teherbejáratának köszönhetően, igény szerint szeparálható.
Az ingatlan külterületi világítással, kamera és öntőző rendszerrel kiépített.

Ajánlati ár: 1.450.000.000 Ft+Áfa

bp_jaszberenyi.jpg

Még több fotó


(12BP004) Budapest - Ecser területén a Ferihelyi repülőtérrel szemben 145 ha. ipari, logisztikai, air cargo létesítésére alkalmas terület egyben vagy meosztva eladó.

Bővebb információ személyes tárgyalás alapján.


Szentendre:

Az ingatlan Szentendre határában, egy dinamikusan fejlődő kereskedelmi környezetben található, közvetlenül a 11-es főút mellett, 3 km-re az M0-ás körgyűrűtől. Az épület egy lámpás kereszteződésből, saját burkolt szervizúton keresztül közelíthető meg. 

 

 ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK

 • Telekméret: 9.684 m2
 • Épület alapterülete: 621 m2
 • Összterület (3 szinten): 1.400 m2
 • Irodák, szociális blokkok (3 szinten): 670 m2
 • Kiállítócsarnok: 340 m2
 • Mesterséges tó az épület körül: 600 m2
 • Építés éve: 2007

Az épület körül részben egy 600 m2-es mesterséges tó került kialakításra. Az épület megközelítése gyalogosan egy a tavon átvezető fahídon, illetve egy szintbeli ipari kapun keresztül történhet. 

 

MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • Vasbeton pillérváz és teherhordó falazat
 • Tégla és gipszkarton vázkitöltő falazat
 • Aluvázas függönyfal és hőszigetelt üveg homlokzat
 • Geotermikus fűtés-hűtés
 • Napkollektorok a tetőn 25 m2-en
 • Lift az épületben
 • Kiépített tűzriasztó és kamerarendszer
 • Kártyás beléptető rendszer
 • 37 db kiépített burkolt parkolóhely

                         szentendre1.jpgszentendre2.jpg

                         szentendre3.jpgszentendre4.jpg        

                                                                Még több fotó

 Google térkép


(158BP003) Budapest XIV. kerületében, a stadionok szomszédságában, a Mogyoródi úton szálloda és irodaház projektcég eladó. Az ingatlan alapterülete 4411 m2, melynek 80%-a beépíthető,2 mélygarázs szint + 6 emelet + 2 tetőtéri szint építése lehetséges (cca. 24.176- 35.288 m2-ig).
A terület közművesített, víz, elektromos áram, gáz, közcsatornával ellátott.
Az ingatlan jogerős építési engedéllyel rendelkezik. A terület kiváló tömegközlekedési kapcsolattal rendelkezik, és a Mogyóródi út kétszer kétsávos kiszélesítése, a kerületi, és fővárosi útfejlesztési terv kiemelt projektje.

Ajánlati ár: 780.000.000 Ft+Áfa 

                         bp-mogyorodiut1.jpgbp-mogyorodiut2.jpg


(235BP002) Budapest - budai oldalán, a XI. kerületben, az Építész u.-Szerémi út által határolt területen, 1,8 hektár kereskedelmi, szolgáltató telekingatlan eladó. A terület alkalmas kereskedelmi és szolgáltató egység létesítésére, az ingatlan egyben vagy megosztva is eladó.

 Ajánlati ár: 80.000 Ft/ m2 + Áfa

                         bp._szeremi_ut_google.jpgbudapest_szeremi_google.jpg   


(2DUV001) Dunaújvárosban, az M6-os autópálya lecsatlakozásánál, a HANKOOK gumigyár szomszédságában, 58 hektáros ipari-, kereskedelmi-, logisztikai telekingatlan, egyben vagy megosztva eladó. Közmûcsatlakozás a telekhatáron található.

Ár: 9.900 Ft + Áfa / m2

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

Google térkép


(2BP004) Budapesten, a Csepel-szigeten 6.000 m2-es korszerűen felújított, targoncázható és daruzható , antistatikus padozattal ellátott ipari csarnok eladó. Az épület kamionnal teljesen körül és átjárható. Párkánymagasság: 10 m, csúcs magasság 18 m.Az épületen belül korszerűen kialakított és felszerelt irodák, öltözők valamint tágyaló van  kialakítva.

Ár: 385.000.000 Ft+Áfa 

 

                          ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate 


Nagytarcsa:

(25NT001) Budapest M0 autóút 55 kijárójánál, Nagytarcsán az M5-ös autópályával közvetlen összeköttetéssel rendelkező 9 ha. GIP – 3-as besorolású, ipari, kereskedelmi, szolgáltató célra alkalmas telekingatlan egyben vagy megosztva eladó.
A terület teljes közművel rendelkezik, és a terület mentén húzódik egy 20kV-os vezetékhálózat, melyből alapbiztosítékként 3x30A/ingatlan biztosított. Energiabővítésre korlátlan lehetőség van.
Beépíthetőség 60%, építménymagasság 14 m.
A terület rendelkezik elvi építési engedéllyel.

Ár: 55 Euro+Áfa/m2

                                             nagytarcsa_google.jpg


(2BP002) Budapesten, az M0-ás körgyûrû gyáli leágazásától 3 km-re ipari-kereskedelmi-logisztikai területen (Felsõpakony) 36 hektáros telekingatlan teljes közmûcsatlakozással és nagy mennyiségû elektromos árammal egyben vagy 4 részben eladó.

Ár: 14 Euro + Áfa / m2

  ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

Google térkép


(2DH002) Budapest déli oldalán, az M0-ás körgyûrûnél, Dunaharasztin, ipari-logisztikai parkban, 17.000 m2-es telekingatlan, a rajta lévõ 4.000 m2 alapterületû, 10 méter belmagasságú korszerû csarnokkal eladó.

Ár: 6.100.000 Euro + Áfa


(2DH001) Az M0-ás körgyűrű Dunaharaszti Ipari Parkban  3 ha-os telekingatlan eladó.

 

  kp_1.jpgkp_2.jpgdunaharaszti_google.jpg

 

Az M0-ás körgyűrű Dunaharaszti kijáratának közvetlen közelében,ipari, logisztikai terület 40%-os beépíthetőségi lehetőséggel eladó. Építménymagasság max:12m. Közművek: víz, villany és gáz, csatorna a telekhatáron.
Az ipari vasút meghosszabbítható a hátsó telekhatáron. A telek közvetlen közelében a következő új, ipari fejlesztések találhatóak: Jaf Holz, Schwarzmüller,Wincanton, SSI Schafer, Hungaroweiss.

A telek 9.000 m2-rel bővíthető

Ajánlati ár : 9.500 Ft+ Áfa/m2


(2SZA001) Budapesttõl cca.26 km-re, Gödöllõvel szemben, az M3-as autópálya mellett, Szadán, 6.245 m2-es ipari telekingatlan, a rajta lévõ 590 m2-es új építésû csarnokkal és 300 m2-es, 3 szintes irodaépülettel, összes közmûvel ellátva eladó. A telekingatlan beépíthetõsége 50%-os, 3000 m2 - ig bõvíthetõ, max.:épületmagasság 15 m.

Ajánlati ár:    telekingatlan           75.600.000 Ft
                          csarnok és iroda     97.000.000 Ft + Áfa


                            ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(2BO002) Budapest-Budaörsön Logisztikai Parkban 1.600 m2-es telek 7m belmagasságú új építésû csarnokkal, színvonalas irodával és szociális helyiségekkel eladó.

Ajánlati ár: 250.000.000 Ft + Áfa 


(13BP001) Budapest budai oldalán, autópálya becsatlakozásánál, kereskedelmi és szolgáltató övezetben, frekventált helyen nagy múltú márkakereskedés az összes jogokkal 3.200 m2-es telken épült 3.400 m2 hasznos alapterületû modern felépítménnyel eladó, amely 1.500 m2-rel bõvíthetõ.

Ajánlati ár: 1.300.000.000 Ft + Áfa  


(23BP001) Budapesten, a XVIII. kerületben, a Ferihegyi reptér szomszédságában, fõútvonalon, 24.000 m2-es telekingatlanon, 16.000 m2-es, kétszintes csarnok, 6 méteres belmagassággal valamint irodaépületekkel eladó, céggel együtt is. Az ingatlan alkalmas logisztikai, raktározási, gyártási és kereskedelmi tevékenységre. Rendelkezik az összes közmûvel, valamint vasúti csatlakozási lehetõséggel. A csarnok 2 szinttel bõvíthetõ, és alkalmas (Loft-típusú) lakás vagy iroda céljára is.

Ajánlati ár: 1.150.000.000 Ft+Áfa 


(2BP005) Budapest közelében, Vecsésen, a Ferihegyi Nemzetközi repülőtér mellett, Ipari-gazdasági (Gksz-Sz-1) besorolású, 10.940 m2 alapterületű földingatlan és a rajta lévő 5.348 m2-es épület eladó. A vasbeton vázszerkezetű háromszintes főépület és a hozzá tartozó egyszintes csarnoképület 2009-ben épült, teljesen közművesített, építménymagassága 12 m. A területen zöldterületi mutatója 0,52. Az ingatlan iker kialakítású, és a külön mérőórákkal is rendelkezik.

                                                  vecss_google.jpg

Google térkép


(24BP002) Budapesten, a Nagykõrösi úton, az M5-ös autópálya budapesti leágazásánál, az autópiaccal szemben, 2 hektáros kereskedelmi – szolgáltató - gazdasági területen autókereskedés, szerviz, benzinkút, irodaház, stb. létesítésére is alkalmas telekingatlan egyben vagy megosztva eladó. A közmûvek a telekhatáron találhatóak. 

Ajánlati ár: 3.100.000 Euro + Áfa

 ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestatebp._nagykorosi_ut_goggle.jpg         

Google térkép


(2CG001) Cegléd városában, a 4. számú fõútvonal bevezetõ szakasza mellett, a városközponttól 800 m-re, a már mûködõ ALDI Élelmiszer áruház, benzinkút és más kereskedelmi, gazdasági egységek szomszédságában, 39.000 m2-es telekingatlan, egyben vagy megosztva is, eladó.

A telek teljes közmûvel rendelkezik, közvetlenül a 4. sz. fõúttól aszfaltburkolattal ellátott bekötõ úton közelíthetõ meg. Besorolása a Szabályozási terv szerint GKSZ-terület, ezért kiválóan alkalmas kereskedelmi-, szolgáltató- és gazdasági tevékenységre.


Ajánlati ár: 11.000 Ft +Áfa/m2

cegled_39000m2.jpg   cegled_terkepmasolat_jav.jpg     cegled_google.jpg

                                                                                                                                             


Budapest budai oldalán közvetlen az M1 és M0 autópálya lehajtójánál Budaörs határában országos főút mellett, kereskedelmi és szolgáltató övezetben 10.172 m2 telekingatlan eladó. A telek 50 % -a murvával van feltöltve és be van kerítve, közvilágítással és közművekkel ellátott. A telekingatlanon cca. 25 m2 -es mobil iroda van letelepítve.

A terület alkalmas - gépek,- berendezések,- építőipari termékek szabadtéri bemutatójára és kereskedelmére.

A telekingatlan másik fele egyenlőre zöld területként funkciónál.

Ajánlati ár: 237.000.000 Ft.


 

Százhalombattán városközpontban korszerű épületegyüttes eladó

IMG 0190 IMG 0180 IMG 0174

A telek területe cca. 1300 m2, a felépítmény 300 m2, mely 2 szintes és nagy belső összefüggő terekkel rendelkezik.

Az épület 2008–ban épült, energetikai szempontból kiváló anyagokból, hőszigetelt nyílászárókkal.

Az ingatlan együttes teljes közművel rendelkezik, kialakított parkolókkal.

Ajánlati ár: 100.000.000,- Ft+Áfa


 


 
Győr

Győr belvárosában a Színház és üzleti környezetben 120 m2-es irodaegység eladó vagy hosszú távra kiadó.

 

Az irodahelység jelenleg 6 irodából áll, melynek válaszfalai bonthatóak és áthelyezhetőek, tea konyhával és vizesblokkal rendelkezik.

 

Ajánlati ár: 55.800.000 Ft +Áfa

 

 


Győr városában városközpontban kereskedelmi és szolgáltató valamint lakópark környezetben országos főút mellett 450 m2-es üzlethelység

eladó.

Az egyszintes épület emeletráépítési engedéllyel rendelkezik, hőszigetelt téglafalazattal és nyílászárókkal, korszerű újonnan kiépített közművekkel nagy parkolóval.

Ajánlati ár 163.000.000 Ft+Áfa

 

Győr logisztikai területén a 81-es út és M1-es autópálya csomopontján cca 4000 m2-es telekingatlanon 1200 m2-es 7 m belmagasságu csarnok kamionbejárattal és nagyterhelésü padozattal eladó.
 
 
                        20160418 155638     20160418 155844
 
 
A csarnokon belül 2 szinten iroda tárgyaló mosdók és öltözők vannak. A csarnok szerkezete daruzásra alkalmas külső homlokzata pedig hőszigetelt. Teljes közművel rendelkezik.
 
Ajánlati ár:189.000.000,- Ft+Áfa

Győrben városközpontban országos főút, valamint városi út között /két bejárati lehetőség/ 72 m2-es üzlethelység,  nagy parkolóval eladó.

Az üzlethelység korszerűen van kialakítva WC, zuhanyzó, 2 db kézmosó-mosogatóval rendelkezik. Az üzlethelységgel szemben van az Aldi és Möbelix áruház, mellette 400 férőhelyes diák kollégium, és munkásszálló. Az üzlethelység kereskedelmi és szolgáltató övezetben van, melyekben 800-1.000 fő dolgozik, és a napi partnerei. A jelenleg egyszintes épületre építési engedély van, hogy 300 m2-re bővíthető.

Az ingatlan eladási ára: 28.500.000,- Ft

Érdeklődni: 06 20 9370-610

 

Gönyűn a Dunai kikötő mellett országos főútvonal mellett 3 utcafronttal rendelkező 28.000 m2 ipari,- kereskedelmi,- szolgáltató telekingatlan egyben vagy megosztva eladó.

 googler.jpg

A közművek telekhatáron találhatók /víz,gáz,villany.csatorna/

Ajánlati ár: 30 Euró/m2 

 


(2TÉ121) Győr városától 20 km-re lévő kisvárosban országos főút mellett cca. 9.000 m2 – en  lévő  600 m2-es,5 m belmagasságú műhelycsarnok eladó.

         mhely2_001.jpgmhely2_002.jpgmhely2_004.jpg                                                                                                              

Az utcafronti része cca.150 m2-en üzlethelyiséggel bővíthető és rendelkezik egy 60 m2-es irodatraktussal is .

Ajánlati ár : 29.500.000 Ft 

 

 


 


(3Gy125) Győr városában országos főút és  M1-es autópálya lecsatlakozásánál kereskedelmi környezetben, 4 szintes cca. 3000 m2-es irodaház eladó vagy hosszútávú bérletbe kiadó.

  msolat_-_hrmann_irodahz.jpggycs.jpg

Az irodaház minőségi anyagok felhasználásával épült, belső lifttel rendelkezik és szintenként nagyméretű közösségi részekkel egészül ki.   

Az épület szállodaként is átalakítható és üzemeltethető.

Ár: 455.000.000,- Ft 


Győr városában bevásárlóközpontok mellett ( Tesco, Metro, Kika, Family Center) valamint több
autókereskedés és kisebb kereskedelmi egységek mellett több funkciós ingatlan eladó.

 gyri_brico.jpgbelso.jpggyorzsigmond_kiraly_u.jpg                                            

Az ingatlan együttes 24.000 m2 telekből a rajta lévő cca. 8000 m2 csarnokból (melybe irodák,   öltözök és vizes blokkok találhatók) valamint a 4600 m2 fedett területekből  áll. Igény szerint további 18.000 m2 terület vásárolható hozzá. A felépítmények belmagassága 6,5 m. Teljes közmű hálózattal rendelkezik.

Ajánlati ár: 3.650.000 EUR                                     

            


    Győr városában országos főút mellett az Integrál Parkban

ipari,- kereskedelmi,- szolgáltató ingatlan eladó.

Az ingatlan 2200 m2 területen terül el 2 x400 m2-es, 5 m belmagasságú csarnokkal valamint háromszintes

cca. 400 m2 iroda és bemutatóteremmel rendelkezik.

További információk csakis személyes tárgyalás keretein belül.

Ajánlati ár: 125.000.000 Ft

google.jpg


Győr városában és közvetlen vonzáskörzetében ipari és kereskedelmi logisztikai csarnokok rövid és hosszútávra bérbeadók 200 -11.000 m2-ig, különböző belmagassággal.
Bérleti díj: 2,5-4 EUR/m2/hó +Áfa


Győr bevásároló központjában a Tesco, Metró, Decathlon mellett utcafronton 1,3 Ha Kereskedelmi Szolgáltató terület eladó

Ajánlati ár: 14.500 Ft/m2


Győr Ipari Parkban teljes közművel rendelkező 2,5 ha-os terület egyben vagy megosztva eladó.

                                                                         Ár: 12.500 Ft+Áfa/m2


A Magyar Szlovák határnál, Vámosszabadin 10 ha-os kavicsbánya létesítésére alkalmas terület eladó.

                                          A kitermelhető kavics mennyisége 3 - 3,5 millió m3

                                                                        Ár: 2.500 Ft+Áfa/m2

 

 


(123GY044) Győr belvárosában a Városháza, kórház, pályaudvarok mellett 3 szintes patinás épület eladó. Az épület 60 férőhelyes parkolóval rendelkezik.

Ár: 420.000.000 Ft+Áfa

gyor_bartok.jpg

                    Győr város keleti részén ipari és szolgáltató környezetben a Puskás Tivadar utcában összesen

           93.000 m2 alapterületű ipari logisztikai célra alkalmas ingatlan egyben, vagy 3 részben megosztva eladó.

google_kzeli_jooooooooo11.jpg

Az ingatlan megosztása három részben történhet:

- 31.000 m2 terület, 4.800 m2-es csarnok épület 5 m belmagassággal mely felújításra szorul, az iroda épület 600 m2 mely teljes felújításon ment keresztül

- 27.500 m2 zöldmezős beruházásra alkalmas területtel

- 34.500 m2 zöldmezős beruházásra alkalmas területtel

A teljes közművel rendelkező és kerítéssel határolt ingatlan rendelkezik belső iparvágánnyal, mely a Budapest – Győr –Bécs nemzetközi vasúthálózathoz csatlakozik.

Az ingatlan a város minden pontjáról könnyen jól megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt.

A telek ajánlati ára: 15.500 Ft+ Áfa/m2

A csarnoképület: 105.000.000 Ft+Áfa


 (12BÖ001) Győr határában, az Ipar Park szomszédságában,Bőnyön, 40 -100 ha-ig ipari, logisztikai célra alkalmasföldingatlan értékesítése. A terület az új Székesfehérvárt Győrrel összekötő gyorsforgalmi úttal határos, valamint a 19-es gyorsforgalmi útnál kialakuló körforgalomhoz csatlakozik, Győrtől 15 km-re, a péri repülőtértő 10 km, a gönyüi kikötőtől 15 km távolságra helyezkedik el.A terület megkapta az Ipari Park besorolást, érvényes építési engedéllyel, 50 %-os beépíthetőséggel, teljes a közműellátottsága és közúthálózati engedéllyel rendelkezik, ami igény szerint lesz kialakítva.

Limitár: 300.000.000 Ft + Áfa

bony.jpg google-trkp_bny_kicisnytett.jpg

Google térkép


(23GY043) Győr város frekventált részén elhelyezkedő 1021 m2 alapterületű telekingatlan és a rajta lévő összesen 900 m2 területű kétszintes csarnoképület eladó. Az ingatlant különösen értékessé teszi megközelíthetősége az M1-es autópályáról az 1 és 14 számú főútvonalakról, és a városon belüli elhelyezkedése.
Az ingatlan kiválóan alkalmas ipari –kereskedelmi – szolgáltató célra egyaránt.

Ár: 70.000.000 Ft+ Áfa

                     gyqrpusks_t.jpggyorpusks_t_google.jpg

Nagyobb képért kattintson ide 

Google térkép


  Győr városában országos főút mellett az Integrál Parkban ipari, -kereskedelmi,-szolgáltató ingatlan eladó.

  1200 m2 telekingatlanon 400 m2 téglaépítésű 5 m belmagasságú csarnok valamint cca. 400 m2 korszerű irodaépület, szociális helységekkel eladó.

Az ingatlannal kapcsolatos összes dokumentáció és információ személyes tárgyalás során kerül átadásra.

 Ajánlati ár: 80.000.000 Ft

                                             google.jpg 


(1TÖ001) Győr városában a Fehérvári út kivezető szakaszán, közvetlenül az M1-es autópálya  és 81-es számú főútvonal csomópontjánál 31.000 m2 alapterületű ipari, logisztikai célra alkalmas telekingatlan értékesítésére.

A területet különösen értékessé teszi, hogy a felépítendő csarnok homlokzata örökös és nagy reklám felületet biztosít.

 Ár: 25 Euro / m2

                    gyr_tltstava_3_ha_1.jpggyr_tltstava_3_ha_4.jpg

toltestava_google.jpg 

Győr - Gönyü:

Győr - Gönyün 2 -60 ha-ig  zöldmezős beruházásra akkalmas telekingatlanok eladók. A területet különösen értékessé teszi az M1 nemzetközi autópálya, a péri repülőtér közelsége.A terület ipari, kereskedelmi, logisztikai célra egyaránt alkalmas.

Ár: Személyes tárgyalás alapján

gonyu_kikoto1.jpg  gonyu_kikoto2.jpg


(2GY011)  Győr határában az M1 –es Nemzetközi autópálya, a 82 sz. főútvonal lehajtója mellett 100 ha-os földingatlan amely kiválóan alkalmas kereskedelmi, szolgáltató tevékenységre.
Ár: 16 Euro/m2


(2GY037) Győrben a 81-es számú főúton, Fehérvári úti Házgyár területén 1.573 m2 alapterületű földingatlanon 426 m2-es 2008-ban épült, acél vázszerkezetű, hőszigetelt csarnoképület eladó.

Ár: 90.000.000 Ft+Áfa

gyor_fehervari.jpg gyor_fehervari_google.jpg 

(23GY012)Győr, belvárosban, újonnan épült bevásárlóközpont és nemzetközi főút mellett, 2.500 + 1.000 m2-es terület,
6 szintes beépítési és 2 szintes mélygarázs-építési lehetőséggel, kereskedelmi-szolgáltató övezetben, eladó.

Ár:425.000.000 Ft + Áfa 


(12GY003) Gyõr város nyugati részén, az 1-es sz. nemzetközi fõútvonal mellett, 2 km-re az M1-es (Bécs-Budapest) autópálya le- és felhajtótól, ipari-kereskedelmi övezetben, már mûködõ kereskedelmi egységek szomszédságában, cca. 13.300 m2-es telekingatlan, a rajta lévõ 4.800 m2-es raktárépülettel eladó.
A csarnok alkalmas ipari-, logisztikai-, kereskedelmi- és szolgáltató célokra.

Ár: 655.000.000 Ft + Áfa

dobradi_grafikai_latvanyterv.jpg dobradi_google_terkep.jpg

Helyszínrajz
Google térkép


(257GY002) Gyõr déli részén, Szabadhegyen, új lakópark mellett, 40.000 lakosú városrészben, 1 hektáros kereskedelmi-szolgáltató telekingatlan, a rajta lévõ, mûködõ kereskedelmi egységekkel - melyek egy fejlesztésnél lebontásra kerülnének, de addig is nettó 1,8 millió Forint árbevételt biztosítanak - eladó.

Az ingatlan 90%-os kihasználtsággal mûködik. Az épületek területe cca. 4.100 m2.
A telekingatlan a mellette lévõ cca. 15.000 m2-rel  ill. 3.500 m2-rel - igény szerint - bõvíthetõ.
A város ezen részén átutazók száma naponta 15-20.000 fõ. A városrész ellátatlan élelmiszerdiszkont, ezer-apró-cikk és barkácsáruház, valamint benzinkút szempontjából is.

Ár: 360.000.000 Ft + Áfa     

gyor_jozsefa_googlemap_bejelolve.jpg
 

  Google térkép


(25GY003) Gyõr városközpontjában, forgalmas helyen, 600 m2-es telekingatlanon cca. 300 m2-es kereskedelmi ingatlan, berendezéssel együtt eladó.

Ár: 85.000.000 Ft + Áfa


(2GY031) Gyõr városában, ipari-szolgáltató területen, cca. 4 hektáros telekingatlan különbözõ méretû csarnokokkal és irodaházzal eladó. Az ipari vasúti vágány biztosított, ill. nagy mennyiségû elektromos áram és földgáz áll rendelkezésre.

Ár: feldolgozás alatt


(12GY001) Gyõr ipari szolgáltató körzetében, autópálya és országos fõút mellett 6.642 m2 telekingatlanon 2 szintes 2 x 1.030 m2 épület (összesen 2.060 m2) szociális helységekkel eladó.

Ár: 180.000.000 Ft + Áfa


(2GY007) Gyõr belterületén, országos főutvonal mellett, kereskedelmi, szolgáltató területen, cca. 3.500 m2-es telekingatlan, teljes közmûvel eladó. Az ingatlan környezetében már megvalósult kereskedelmi és szolgáltató társaságok mûködnek.

Az eladó a telekingatlanból 1000 m2-t hosszu távra vissza is bérelne.

Ár: 71.500.000 Ft  

                                              animacio_gyor.gif                                                                


(2GY011) Gyõr határában, M1-es autópálya lehajtónál, ipari-szolgáltató övezetben, a Rábca-folyó partján, 1 hektár telken, 300 m2-es, stabil épület alápincézve, tetõtér-beépítési lehetõséggel eladó.

Ár: 55.000.000 Ft 

               

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate
   

Google térkép


(2GY028) Gyõr igényes, újonnan épült lakóparkjában, Vízivárosban, telekingatlan 6.555 - 13.097 m2-ig, kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységre eladó.
A lakópark élelmiszer- és bevásárlóközpont szempontjából ellátatlan, vonzáskörében cca. 30.000 fõvel lehet számolni.

Ár: 330.000.000 Ft + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate
 

   Google térkép


(2GY027) Gyõr város közvetlen szomszédságában, a Budapest-Bécs autópálya le és felhajtónál (Sopron - Szombathely országos fõútvonal mellett) 2-4-46 hektáros telekingatlan kereskedelmi és szolgltató tevékenység céljára eladó.

Ár: 22 Euro / m2 + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(2GY029) Gyõr szolgáltató és ipari területen 4 hektáros zöldmezõ beruházásra alkalmas terület eladó, mely az Audi, Rába és az Ipari Park szomszédságában található. Közmûvek a telekingatlan mellett találhatóak.

Ár: 12.000 Ft / m2 

 ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

 


Győr városában országos főút mellett az Integrál Parkban ipari,-kereskedelmi,-szolgáltató ingatlan eladó.

1000 m2-es telekingatlanon 400 m2-es téglaépítésű 5 m-es belmagasságú csarnok eladó. A csarnokon belül iroda és vizesblokk van kiépítve.Az ingatlannal kapcsolatos összes dokumentáció és információ személyes tárgyalás során kerül átadásra.

Ajánlati ár: 60.000.000 Ft

                                         google.jpg 


(235GY001) Gyõr értékes kereskedelmi-szolgáltató övezetében, a belvárostól és az M1-es autópálya felvezetõ szakaszától 5 percre, 2.714 m2-es telekingatlan, 50 %-ban beépíthetõ, a megengedett peremmagasság 11 méter, és kiválóan alkalmas kereskedelmi-szolgáltató egységek, ill. autószalon létesítésére.

Ajánlati ár: 55.000 Ft + Áfa / m2

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

Nagyobb képért kattintson ide

Helyszínrajz

Google térkép  


Győr kereskedelmi szolgáltató övezetében telekingatlan eladó.

 

A telek Győr-Balatont összekötő főút utcafrontján található 3.000-10.000 m2-es nagyságban, összes közművel rendelkezik. A terület mellett autókereskedések, mezőgazdasági és építőipari kereskedések, szolgáltatók találhatók.

 

Ajánlati ár: A terület nagyságától függően 13.000 – 15.500 Ft/m

 


(2IK001) Gyõr vonzáskörzetében, országos fõútvonal mellett, cca. 34.000 m2-es telekingatlan, kereskedelmi-szolgáltatói-logisztikai tevékenységre, egyben vagy megosztva eladó.

A terület mellett húzódnak a közmû-gerincvezetékek.


Ár: 12 EUR +Áfa/m2


(12MV002) Mosonmagyaróvár ipari övezetében, a volt Kötöttáru gyár területén 2.880 m2 alapterületű földingatlan és a rajta lévő 2 szintes, 963 m2 alapterületű épület eladó.A 2 szintes jó kialakítású, funkcionálisan kedvező elrendezésű épület, alubordás, nagy teherbírású, monolit vasbeton szerkezetű, ipari épület, melynek alsó szintje 20%-ban terepszint alá süllyesztett, és a légópincére vonatkozó előírások szerint épült. Az épületbe történő ki és berakodást rámpák, és betároló kapuk biztosítják. Az épület ipari céllal és szociális ellátásra használt helyiségeinek fűtése központi fűtéssel történik. Nagyteljesítményű villamos ellátás és igény szerint gáz ellátás biztosítható.

Ár: 140.000.000 Ft

                          mososnmagyarovr_kotottaru.jpgmosonmagyarovar_kotottaru_google.jpg 


(12MV004-005) Mosonmagyaróvár ipari övezetében, a volt Kötöttáru gyár területén 8.767 m2 alapterületű telekingatlan és a rajta lévő 6007 m2 alapterületű csarnoképületből 3244 m2 eladó.

Ár: 270.000.000 Ft


(247MV001) Mosonmagyaróvár város nyugati részén, az 1-es sz. fõútvonal mellett, bevásárlóközpontok szomszédságában, 12-18.000 m2-es terület egyben vagy megosztva eladó.
A terület alkalmas autókereskedés, élelmiszerdiszkont és más kereskedelmi-, szolgáltatói tevékenységre, valamint hotel- és vendéglátóegység létesítésére.

Ár: 16.500 Ft + Áfa / m2

movar_kenese_foto.jpggoogle_terkep_movar.jpg

(2SP002) Sopron keleti felén, a várost Budapesttel, Gyõrrel és a Balatonnal összekötõ fõutak mellett, frekventált kereskedelmi és szolgáltató környezetben, 23.000 m2-es, közmûvesített telekingatlan eladó. 

A telek szomszédságában számos bevásárlóközpont mûködik: ALDI, ALPHA PARK, BAUMAX, LIDL, TESCO, OBI.

Ár: 230.000.000,- Ft +Áfa
deim_balzs_sopron_google_map.jpg 

(235MV001) Nyugat-Dunántúlon, az osztrák és szlovák határ közelében, Mosonmagyaróvár ipari övezetében, 1 – 30 hektáros kereskedelmi-, logisztikai-, szolgáltató telekingatlan egyben vagy megosztva eladó. A terület gazdasági övezetté van minõsítve, a közmûvek a telekhatáron találhatóak.


Ár: 9-10.000 Ft / m2 + Áfa

mosonmagyarvr_mowin_park_foto.jpg mosonmagyarovar_mowinovwebmap_s.jpg

(2MV003) Nyugat-Dunántúlon, az osztrák és szlovák határ közelében, a Bécs felé vezetõ 1-es számú országos fõútvonal mellett, Mosonmagyaróvárbelterületén, a TESCO áruház szomszédságában, 3 -17 hektáros kereskedelmi-, logisztikai-, szolgáltató telekingatlan eladó. A terület gazdasági övezetté van minõsítve, a közmûvek a telekhatáron találhatóak.

Ár: 11.000 - 15.000 Ft / m2 + Áfa

                             ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(257MV001) Mosonmagyaróvár városközpontjában, lakótelepi környezetben 8.000 m2-es telekingatlan eladó, mely bevásárlóközpont, ill. szolgáltatóház építésére kiválóan alkalmas.

Ár: 31.000 Ft / m2

                             ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate 


(123CS001) Nyugat – Dunántúlon, Csorna városában, nemzetközi fõúton, új építésû iroda és szolgáltatóház, parkolóval együtt eladó. Az épület jelenleg 50 %-os kihasználtsággal rendelkezik.

Ár: 150.000.000 Ft + Áfa

csorna_inkubator_foto.jpg

Google térkép


(257CS001) Nyugat – Dunántúlon, Csorna városában, nemzetközi fõúton, lakóövezetben, 9.550 m2-es, összközmûves telekingatlan, a rajta lévõ 2 szintes irodaépülettel együtt eladó. Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi-, szolgáltató célra.

Ár:       telekingatlan:   9.600 Ft + Áfa / m2
            irodaépület:     72.000 Ft + Áfa / m2


csorna_laktanya_foto.jpg

(257CS002) Nyugat- Dunántúlon, Csorna városának határában, 17 hektáros telekingatlan közvetlen útcsatlakozással és teljes közmûvel a telekhatáron eladó. Az ingatlan kiválóan alkalmas logisztikai célra.

Ár: 3.000 Ft + Áfa / m2


(237CS001) Nyugat – Dunántúlon, Csorna városában,nemzetközi fõúton, ipari – szolgáltató övezetben, cca. 4.500 m2-es telekingatlan, a rajta lévõ felújítandó csarnoképülettel együtt eladó. Az ingatlan a fõútról közvetlenül megközelíthetõ, kiválóan alkalmas ipari-, logisztikai célra.

csorna_laktanya_srga_foto.jpg


Ártelekingatlan:   6.600 Ft + Áfa / m2            
         épület:             24.000.000 Ft + Áfa

 

 


(238CS001) Nyugat-Dunántúlon, a 85. számú országos fõútvonal mellett, a Budapest-Bécs útvonalon, a Gyõr - Szombathely - Sopron háromszögben, Csorna város központjában, jól megközelíthetõ lakó- és kereskedelmi övezetben, cca. 10.000 m2-es telekingatlanon, 3.750 m2-es, egykori üzemépületek eladók vagy kiadók.

Az ingatlan kereskedelmi- és szolgáltató egység létesítésére, irodaház-, ill. társasház építésére egyaránt alkalmas.

 

Ár: telekingatlan:      135.000.000 Ft +Áfa
      felépítmények:     250.000.000 Ft +Áfa
      ---------------------------------------------------
                                     385.000.000 Ft +Áfa

Bérleti díj:                  600 - 900 Ft +Áfa/m2/hó
 

                                                csorna_richards_01_kicsinyitett.jpg


BABÓT: 

(2BB001) Nyugat – Dunántúlon, Gyõr ipari vonzáskörében, Csorna és Kapuvár között, a 85. számú fõútvonal becsatlakozásánál, Babóton, 1-30 hektáros telekingatlan eladó, mely vasúti vonallal is csatlakozik, és ipari vágány kiépítésére is van lehetõség. A terület ipari- kereskedelmi- logisztikai célra alkalmas, melyet a rendezési terv is jóváhagyott. A közmûvek a telekhatáron találhatóak gerincvezetékrõl való lecsatlakozással.


Ár: 3.000 Ft / m2 

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate
 


(2KV004) Kapuvár ipari és szolgáltató övezetében a 85.sz. országos fõút mellett, 3.400 m2 területû telekingatlan, 1.150 m2-es csarnokkal, 300 m2-es raktárhelyiséggel eladó. Az ingatlantól 300 m-re helyezkedik el a fürdõ komplexum, valamint a camping. Jelenleg az ingatlan tartós bérleményként mûködik.

Az ingatlan teljes közmûvel ellátott, és szilárd burkolatú parkolóhelyekkel is rendelkezik.  

Ár: 150.000.000 Ft + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate 


(2KV002) Kapuvár város ipari és szolgáltató övezetében, a 85. számú országos, Bécs-Budapestet összekötõ fõútvonal mellett, Gyõrtõl 55 km-re, Soprontól 40 km-re, cca. 8.400 m2-es telekingatlanon, 3.800 m2-es felépítmény (cca. 3.000 m2-es üzemcsarnok és raktár, 800 m2-es szociális rész), eladó. Az ingatlan közvetlen szomszédságában a külföldiek által is kedvelt termálfürdõ, camping, kerékpáros pihenõ-centrum, valamint lakópark is található.

Az ingatlan teljes közmûvel ellátott, valamint szilárd burkolatú parkolóhelyekkel is rendelkezik.

Ár: 280.000.000 Ft +Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

(2BÖ050) Győr vonzáskörzetében Börcs községben ipari, kereskedelmi, logisztikai ingatlan eladó

A telekingatlan cca. 4.500 m2 a felépítmény cca. 800 m2 teljes közművel ellátott, korszerű irodákkal bemutatóteremmel és szociális helységekkel rendelkezik.

Irányár: 1.100.000,- Euro


(2CS125) Nyugat-Dunántúlon Csorna városközpontjában kereskedelmi, élelmiszeripari-gyártásra, közétkeztetésre, sütőipar számára alkalmas ingatlan együttes eladó.Az ingatlan együttes ipari árammal, nagy mennyiségű ipari gőzzel és ipari gázzal van ellátva valamint rámpával rendelkezik.A telekingatlan cca. 5.500 m2 a felépítmény cca. 800 m2. 4 m belmagassággal rendelkezik.

Az épület statikailag kiváló állapotú, emeleti ráépíthetőséggel rendelkezik, külső és belső felújítást igényel.

Ár: 55.000.000,- Ft+Áfa 

              image007.jpg csorna.jpg 


Nagyigmánd Ipari Parkjában, az IKR műszaki állomásának közvetlen közelében, és elektronikai szállítmányozási cégek szomszédságában cca. 4 hektár ipari- kereskedelmi-logisztikai telekingatlan eladó.

A közműcsatlakozások a telekhatáron találhatóak.

Ár: személyes tárgyalás alatt

nagyigmand.jpgnagyigmand2.jpg


(12KO001) Nyugat -Dunántúlon Komárom városában 11.000 m2-es telekingatlanon 4000 m2-es alapterületű felépítmény egyben vagy megosztva eladó. A felépítmény acélvázra épült könnyűszerkezetes, 6 méteres belmagassággal és teljeskörű közmű ellátottsággal rendelkezik.

A rendezési terv szerint könnyűipari,-logisztika,-kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet lehet végezni.

Az ingatlan az M1-es autópályát Komáromon keresztül Szlovákiával összekötő főút mellett helyezkedik el.

Ár:365.000.000 Ft + Áfa

  

 komarom_geringer.jpgkomarom_geringer_google_trkp_tvoli.jpg

Helyszínrajz

Google térkép


(12BN006)  Nyugat – Dunántúlon, Győr ipari vonzáskörzetében, Bábolnán közvetlenül a város határában, 4,8 ha-s ipari, logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató- park kialakítására alkalmas telekingatlan eladó.

A kiemelkedően jó közműellátottsággal rendelkező ingatlan az M1-es autópályától 4 km-re, az országos közforgalmú gönyűi kikötőtől 18 km-re, a péri repülőtértől 8 km-re található.
A terület logisztikailag kiemelt adottságokkal rendelkezik.
Bábolna történelmi múltjából adódóan ma is ország egyik legfejlettebb mezőgazdasági térsége. A projekt környezetében a városok és a Szlovák határ közelsége miatt jelentős a magasan qualifikált és a megfelelő végzettséggel rendelkező humán erőforrás.

Ár
:
88.000.000 Ft+Áfa

babolna48ha_google.jpgbabolna_telep.jpg

(23BN001) Bábolna városában, városközpontban, nyugodt környezetben, egyszintes, 900 m2-es irodaház, egyben vagy megosztva eladó, ill. bérbe adó.
A település Budapesttõl 100 km-re, Gyõrtõl 30 km-re található, közvetlen csatlakozása van az M1-es autópályára.
Az épület a város egyik fõ utcájáról közvetlenül megközelíthetõ, - elõtte található a helyközi autóbusz-megálló is.
Az ingatlan közmûvesített telken fekszik, elektromos árammal, vízzel, távfûtéssel, közcsatornával, telefonvonalakkal, belsõ számítógépes hálózattal (LAN) és riasztórendszerrel ellátott. A vezetõi irodák és a szerverterem légkondicionált.
 
Az irodaházhoz 15 db. kültéri parkolóhely tartozik.
 
 
 
Az iodaépület infrastrukturális ellátottsága, felszereltsége és megközelíthetõsége tehát kiváló, kereskedelmi-szolgáltató tevékenység, ill. könnyûipari szerelés befogadására is alkalmas.
 

Ár: 138.000.000 Ft+Áfa
 
Bérleti díj: 1.000 Ft+Áfa/m2 +rezsi

 

babolna_irodafoto.jpggoogle_babolna_deimb.jpg 

  Google térkép


(2KM001) Nyugat-Dunántúlon, Komárom határában, az M1-es autópálya lecsatlakozásánál, országos fõútvonal mellett, már meglévõ ipari üzem és benzinkút szomszédságában, 27.000 m2-es telekingatlan eladó. A terület alkalmas ipari-, kereskedelmi-, szolgáltató tevékenységre. A közmûcsatlakozások a telekhatáron találhatóak.


Ár: 20 Euro / m2 + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

(2KM002) Nyugat-Dunántúlon, Komárom határában, az M1-es autópálya lecsatlakozásánál, országos fõútvonal mellett, már meglévõ ipari üzem és benzinkút szomszédságában, 53.000 m2-es telekingatlan eladó. A terület alkalmas ipari-, és szolgáltató tevékenységre. A közmûcsatlakozások a telekhatáron találhatóak.

Ár: 20 Euro / m2 + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

(2KM003)  Nyugat-Dunántúlon, Komárom határában, az M1-es autópálya lecsatlakozásánál, országos fõútvonal mellett, már meglévõ ipari üzem és benzinkút szomszédságában, 6 hektáros telekingatlan eladó. A terület alkalmas ipari-, kereskedelmi-, szolgáltató tevékenységre. A közmûcsatlakozások a telekhatáron találhatóak.

Ár: 20 Euro / m2 + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(237TA001) Tata városában, nemzetközi fõútvonal mellett, kereskedelmi és lakóövezetben, könnyen megközelíthetõ, 660 m2-es, 2 szintes ingatlan eladó, mely szolgáltató tevékenységre alkalmas.


Ár: 42.000.000 Ft + Áfa 

                         ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(2TB002) Tatabánya központi helyén, kereskedelmi és szolgáltató környezetben, az M1-es autópálya és az 1-es számú fõút által határolt területen 2,7 hektáros telekingatlan egyben vagy megosztva eladó, amely bevásárlóközpont, kereskedelmi létesítmények, szálloda és vendéglátó egységek, illetve logisztikai park létesítésésre alkalmas. A terület közmûellátottsága megoldott, mert a csatlakozások a telekhatáron találhatóak.

Ár: 8.200 - 9.200 Ft + Áfa / m2

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(257TB001) Tatabánya kertvárosi területén, országos fõútvonal mellett, 2 km-re a városközponttól, 5,6 hektáros telekingatlan egyben vagy 2 részben eladó, mely lakópark, kereskedelmi-, szolgáltató-, vendéglátó egységek, sport- és szabadidõközpont, illetve szálloda létesítésére alkalmas. Az összes közmû a telekhatáron található. A terület környezetében Shell benzinkút, autószalon és autószerviz már mûködik.

Ajánlati ár: 6.250 Ft/m2 ha  a 42.000 és a 14.000 m2-es terület egyben van megvéve  azaz 56.000 m2 esetén

                       6.500 Ft/m2 ha  42.000 m2 önálló hrsz.-mal rendelkező terület esetében

                       6.800 Ft/m2  az önálló 14.000 m2-es terület esetében

       

                    ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

Google térkép


(24TB002)Tatabányán az az 1-es számú főút mellett, az M1-es autópálya lehajtójának közelében 8.500 m2 ipari földterület amihez a  tervek szerint a mellette ehúzódó közúthoz a közeljövőben Környe községét elkerülő útja csatlakozik majd amely a nyugat-dunántúli nagyvárosok megközelíthetőségét teszi még egyszerűbbé.

                    tatabanya_google.jpg tatabanya.jpg       


(158DU002) Dunaújváros exkluzív városrészén 4.650 m2 alapterületű panorámás saroktelek egyben vagy megosztva eladó.A város exkluzív kertvárosának közepén, hagyományos lakópark, és oktatási központok mellett helyezkedik el. A telekingatlan teljes közművel van ellátva.
Az ingatlan 1-1,5 km-es környezetében a lakosság 12-15.000 fő. Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi – szolgáltató és felsőkategóriás többszintes lakóház építésére.

Ár: 95.000.000 Ft + Áfa 

dunaujvaros_google.jpg 

Google térkép


(125SZF005) Székesfehérvár belterületén a 7 számú főútvonal mentén, kiemelt kereskedelmi övezetben, ipari, kereskedelmi, logisztikai és szolgáltató célra alkalmas 6 ha ingatlan egyben vagy megosztva eladó.

A terület közvetlenül a Metro, Tesco, Aldi áruházak a Park Center és a Videoton Ipari Park mellett található.
Az ingatlan 3 bejárattal rendelkezik, melyből kettő a Park Centerrel szemben és egy az Videoton Gyárral szemben található.
Ivóvízellátás a városi vízhálózatról, ipari víz saját kútról, valamint 50 m3 tüzivíz tárolóval rendelkezik.
Gázellátás 500 m3/óra
Elektromos energia 520kW/óra, saját trafóállomással rendelkezik.

Ár80 Euro+Áfa/m2 

szekesfehevar_google.jpg
 

Veszprém városában a régi 8 főúton illetve az új elkerülő közelében ipari-szolgáltató körzetben 2 ha-os telekingatlanon elhelyezkedő összesen 2.800 m2 területű ipari, gyártó, kereskedelmi tevékenységre alkalmas csarnoképületek egyben vagy megosztva történő eladó.értékesítésére.
A megfelelő működéshez elengedhetetlen energetikai és informatikai kapacitás áll rendelkezésre, mely igény szerint bővíthető.

Ár: 485.000.000 Ft+Áfa 

veszprem.jpg

(2SZB001) Szombathely városában, bevásárlóközpontok szomszédságában, a 86-os számú főútvonal, a szombathelyi elkerülő mellett 3000 m2- 53.000 m2-ig telekingatlan megosztva is eladó. Az ingatlan ipari – gazdasági – kereskedelmi besorolású, és teljes közművel ellátott. Személyautóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető.


Ár: 65 Euro + Áfa /m2

szombathely_googe.jpgszombathely_tejgyr_fot.jpg

Google térkép


(2B017) Nyugat-Magyarországon Bábolna városában, mely mezőgazdasági és lótenyészetéről világhírű, 1600 m2-es összterületű 4 szintes épület eladó.

                     bb_malom1.jpgbabolna_google_1.png    

Az épület statikai állapota teljes értékű a födémek teherbírása meghaladja az átlagot, mivel korábban magtárnak épült. Az épület Bábolna városközpontjában található közvetlen a Ménes Birtok Kastély mellett.

     Ár: 15.000.000,- Ft     

 


 


Dunaszerdahelyen Komárom és Pozsony között országos főutvonal mellett, 83.000 m2-es egyben vagy megosztva, zöldmező beruházási terület eladó.

                                                     Dunaszerdahely log.lakópark

 

A rendezési terv szerint a terület logisztikai könnyűipari és különféle szolgáltatási tevékenységre fejleszthető. A közművek a telekhatárt övező utak mentén találhatók.

Ajánlati ár: 55 Euró/m2