Ipari - Logisztikai

Tartalomjegyzék

  
 
 

 
 
Kelet Magyarország
 
 
 
Kelet Magyarország


Nyíregyházán az ország legkeletibb részén az ukrán és román határ közelében korszerű kereskedelmi ingatlan együttes eladó illetve hosszútávon bérbeadó

Az ingatlan 4917 m2 telekingatlanon 1300 m2 felépítménnyel rendelkezik. Öt éve épült korszerű fűtéssel és technológiával szerelve . Iroda és szociális helységekkel ellátott. Városközpontban országos főútvonalak mentén helyezkedik el.

                                                                                 Ajánlati ár: 265.000.000,-Ft+Áfa


 Rózsaszentmárton 

(24RO001) Rózsaszentmártonban, Észak-Magyarországon, Budapesttől 70 km-re, az M3-as nemzetközi autópályától 15 km-re található 24.567 m2- alapterületű, jelenleg is működő, teljesen felszerelt bútorgyár. Az ingatlanon 2.200 m2 alapterületű gyártóüzem, 700 m2 raktár és egy 150 m2-es szolgálati lakás található. Infrastruktúráját a tőle 20 km-re lévő kamionterminál biztosítja. A teljes közművel ellátott, ipari övezetként besorolt bútorgyár minden szükséges szakhatósági engedéllyel rendelkezik. Igény szerint céggel, berendezéssel, működő technológiával, vevőkörrel, együtt eladó.

Ajánlati ár: 150.000.000 Ft+ Áfa

 rozsaszentmarton.jpg rozsaszentmarton1.jpg

Google térkép


Debrecen:

(12DE003) 40.000 m2 Ipari Kereskedelmi  Terület Debrecen kereskedelmi övezetébenKözvetlen Környezet: CORA, KIKA, Stop-Shop, Metro, Park Center, Aldi, az autópálya lehajtója 1 km-en belül található, a repülőtér alkalmas nemzetközi teher - és személyszállításra, eladó egyben vagy megosztva. A terület paraméterei: 40.000m2, 50%-os beépíthetőség, szabadon álló, épületmagasság: 7 – 9,5m. A területre 3 szintes, 20.000 m2 alapterületű, azaz összesen 60.000 m2 -es épület építhető. 
A kiváló adottságú terület rendelkezik az összes közművel, megfelelő kapacitással, régészeti hatástanulmánnyal, megfelel a közép - európai regionális elosztó, gyártó és logisztikai központok előirásainak, elvárásainak.
Debrecen, mint egyetemváros, magasan képzett munkaerőt kínál az informatika, információs és kommunikációs technológia, elektronika, telekommunikáció és kutatás fejlesztés területein.

                         debrecen.jpgdebrecen1.jpg


 Röszke:

(12RÖ001) Magyarország déli részén , Szeged vonzáskörzetében, Röszkén  közvetlenül a Szerb határátkelő előtt az M5-ös autópályán a balkánra vezető  tranzit útvonalon, 18 ha-s telekingatlan eladó, mely még 5 ha.-ral bővíthető A terület az M5-es autópálya közvetlen lehajtójáról  közelíthető meg , a szegedi repülőtértől 10 km-re,vasúti ipari leágazás lehetősége 800 méterre, vasúti  pályaudvar 2 km-re.  A terület kiemelt adottságokkal rendelkezik logisztikailag. A terület  beépíthetősége 60 %, építmény  magasság max. 22m.

A terület ipari, logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató- park kialakítására alkalmas, melyet a rendezési terv is jóváhagyott. Az ingatlan közművel rendelkezik. Az  ingatlan  egyben vagy megosztva eladó, projekt céggel együtt is.

Ár: 32 EUR /m2

google_roszke.jpg

Google térkép 


(2H710)  Budapest vonzás körzetében Hatvan térségében az M3 –as autópálya csatlakozásánál, a 30-as főút mellett 22 ha-os  - ipari, - logisztikai és gazdasági telekingatlan

                                                           Egyben vagy megosztva eladó.

                    img033.jpgbp-hatvan.jpg

A telekingatlan Budapesttől Észak és Kelet-Magyarország közlekedési csomópontjában helyezkedik el mely Romániát és Ukrajnát köti össze és vasúti csatlakozással is rendelkezik.A terület csatlakozik a már müködő ipari parkhoz ahol magyar és külföldi cégek tevékenykednek köztük a Bosch Hungaria. Közmű csatlakozások és gerincvezetékek az ingatlan mellett helyezkednek el.

                                                           Ajánlati ár: 12 Euro+Áfa/m2

                                               ami megosztott kisebb egység esetén változik.
 
 

 
 
Dél Magyarország
 
 

Dél Magyarország

SIÓFOK: 

(14SI001) Siófok belvárosának közvetlen közelében, ipari- és kereskedelmi övezetben 7.000 m2 és 3.500 m2 alapterületű földingatlan mely alkalmas szálloda, vendéglátás, kereskedelmi, szolgáltató, és lakóövezet kialakítására, és egy 3.500 m2 alapterületű 20 éve jól működő, korszerű, 2 kútoszlopból álló üzemanyagtöltő-állomás értékesítésére.
A területnek közvetlen útkapcsolattal rendelkezik a 65-ös sz. főúttal és az M7-es Autópálya belvárosba ki- és bevezető szakaszával.

Ár: személyes tárgyalás alapján

siofok_google.jpg siofok_google_tvoli.jpg

Google térkép


Balatonszemes 

(257BSZ001) Nyugat-Dunántúlon, a Balaton déli oldalán, Balatonszemesen, az M7-es autópálya lehajtójánál, 8 hektáros, ipari-logisztikai, zöldmezõs beruházás, ill. benzinkút-, szálloda- s társasház létesítésére is alkalmas, közmûvesített telekingatlan, egyben vagymegosztva, eladó.

Ár: 11 EUR/m2

 balatonszemes-helyszinrajz2.jpg balatonszemes_google.jpg

Google térkép


(359BG001) Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár központjában, a tóparttól néhány száz méterre, 1.100 m2–es telekingatlanon, 4 szintes, kívülről teljesen befejezett, közművesített épületegyüttes eladó.
A bruttó 910 m2–es, nettó 417 m2–es ingatlan wellness-részleggel (szauna, medence) és lifttel is rendelkezik, a mélygarázs 5 személyautó befogadására alkalmas. A szomszédos épületben lévő borospince-borozó egy átjárón keresztül közelíthető meg.
A földszint és az első emelet 4-4 apartman, míg a tetőtér 2 apartman kialakítására alkalmas, az alagsorban pedig egy szolgálati lakás is helyet kaphat.

Az épület hosszútávú hasznosítására keres partnert a tulajdonos, - az együttműködés bármely formájára várja az ajánlatokat.

Ár: 77.000.000 Ft

                                                    balatonboglr_latvanyterv.jpg


 Paks:

(12PK001) Pakson, a kikötőben cca. 5,5 ha-os ipari, logisztikai célra alkalmas földingatlan.A terület Pakson, a Duna 1532,4 folyam-kilóméterénél, a 6-os úttól 400 m-re, az M6-os autópálya városi csomópontjától 3 km-re délrehelyezkedik el.A területhez két vasúti rakodóvágány tartozik, amely egyszerre 12 vagon rakodását teszi lehetővé. A kikötő rendelkezik 2 db. 30 tonnás daruvl, illetve gabona be és kirakodó szállító-szalaggal, melyet szolgáltatásként igénybe lehet venni.

 Elhelyezkedésének fontossága:

A Duna, a Duna- Rajna csatornán keresztül összeköttetést jelent az Északi és Fekete tenger között ( TINO VII. folyosó)

A terület majdnem Magyarország földrajzi középpontjában helyezkedik el.

Ár : 29,5 Euro / m2 

paks_google.jpgpaks.jpg

  Google térkép


 Kecskemét: 

(125KE001) Kecskemét déli részén, a Mercedes gyár bejáratával szemben, 2000m2 - 560.000m2-es telekingatlanok eladók.A terület Kecskemét déli belterületén, illetve az 5-ös, 44-es valamint az 54-es főutak mellett helyezkedik el Az ingatlan mellett található el a Budapest – Kecskemét - Szeged vasútvonalhoz csatlakozó iparvágány, valamint a Kecskemét nemzetközi repülőtér. Az ingatlan kiválóan alkalmas ipari logisztikai kereskedelmi és szolgáltató valamint benzinkút, szálloda építésére.


Ár: 29 Euro+Áfa / m2

                                              kecekemet_25ha_google.jpg 


(2KN001) Kiskunhalason, a Duna –Tisza közén, az 53-as főútról könnyen megközelíthetően, a városközponthoz  közel, 18.173 m2 –es  ipari-logisztikai  központ,  a  rajta  lévő 5.700 m2-es csarnoképületekkel   eladó. A csarnok alkalmas ipari-, logisztikai-, kereskedelmi-

és szolgáltató célokra. A működéshez szükséges szellemi és fizikai munkaerő rendelkezésre áll. Az ingatlan  céggel  együtt  is eladó.

 
Ár: 1.100.000 EUR +Áfa 

  kiskunhalas_kulso.jpgkiskunhalas_csarnok.jpg

 

 
 
Budapest és Környéke
 
 Budapest pesti oldalán történelmi belvárosban, exkluzív környezetben négyszintes + pince felépítmény melynek összterülete 900 m2 vagy 4100 m2 épület eladó.

   A telek területe 810 m2.

                                              budapestvci_utca.jpg 

  A meglévő épületre érvényes építési engedély van kiadva 4100 m2-es nagyságra, és ezzel együtt érvényes bontási engedéllyel is rendelkezik.

         Minden további információ személyes tárgyalást feltételez.

                                                                     Ajánlati ár: 3.800.000 Euro 


       Budapest történelmi belvárosában, exkluzív környezetben   XX. században épült 3700 m2-es palota eladó  

  budapest_szent_istvn_tr.jpg

A négyszintes épület belső udvarral rendelkezik, ahol gépkocsi- parkolót lehet kialakítani az utcafronton lévő parkolók mellett.

Minden további információ személyes tárgyalást feltételez.

                                                                     Ajánlati ár: 2.550.000 Euro 


         Budapest, pesti oldalán a belvárosban és a Duna partján egyedülálló 8400 m2-es műemléképület eladó

                                                 budapest_erzsbet_hd.jpg

    Az épület egy 2100 m2 teleken terül el,
6  + pinceszinten. Az épület 100 m-es körzetében több parkolóház és mélygarázs található. Az épület fölszinti galériája és félemeleti szintje kereskedelmi és szolgáltató tevékenységre is alkalmas. Az ingatlan belső udvarral rendelkezik,melyet üvegtetővel lehet lefedni átrium jelleget biztosítva.

 Minden további információ személyes tárgyalást feltételez.

                                                                  Ajánlati ár: 12.500.000 Euro    


         Budapest X. kerületében a 31 főútvonal mentén, a Jászberényi úton kereskedelmi, logisztikai célra alkalmas 

10 hektár területű ingatlan hosszú távú bérletére.

    google_ksz_web.jpg

  Az ingatlan együttes rendelkezik:

37.000 m2-es 6 m belmagasságú korszerű raktárcsarnokkal, melyben hűtött és mélyhűtött raktárak is vannak.

A háromszintes irodaépület pedig szintén korszerű energiatakarékos 5.000 m2-es összterülettel.Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi központ, raktárbázis számára.

Bérleti dij: 4 Euro/m2/hó + Áfa +rezsi

                                            A bérleti viszony mellé opciós vételi jogot is tudunk biztosítani.   


 Budapest X. kerületében a 31-es főútvonal mentén, a Jászberényi úton kereskedelmi, logisztikai illetve könnyű ipari célra alkalmas 8 hektár telekingatlanon raktár értékesítésére.

                                                google_ksz_web.jpg

  A raktár együttes rendelkezik:

 37.000 m2-es 6 m belmagasságú korszerű raktárcsarnokkal, melyben hűtött és mélyhűtött raktárak is vannak.

Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi központ, raktárbázis számára.

                                                                    Ajánlati ár: 12.500.000,- Euró  


  Budapest X. kerületében a 31 főútvonal mentén, a Jászberényi úton kereskedelmi, logisztikai célra alkalmas

100.000 m2 es telek ingatlanon elhelyezkedő, összesen 38.000 m2 területű ingatlan értékesítésére vagy hosszú távú bérletére.

 google_ksz_web.jpg

  Az ingatlan együttes rendelkezik:

37.000 m2-es 6 m belmagasságú korszerű raktárcsarnokkal, melyben hűtött és mélyhűtött raktárak is vannak.

A háromszintes irodaépület pedig szintén korszerű energiatakarékos 5.000 m2-es összterülettel.

Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi központ, raktárbázis számára.

Az ingatlan együttes megosztható csak raktárbázisra és irodaházra, ami alkalmas szálloda céljára is.

                                                                                      Ajánlati ár: 14.500.000,- Euro


            Budapest keleti szektorába az M0 körgyűrű 3.számú  főúti leágazásánál több funkciós ingatlan  együttes

                                                                                      Eladó.

  web1.jpgweb2.jpgcsmr_1.jpg                                                                      

     A terület nagysága cca. 33.000 m2 a rajta lévő csarnok 8600 m2
          melybe irodák, öltözők, vizes blokkok találhatók
     és fedett terület 3700 m2.

   Ajánlati ár: 6.000.000 EUR 


Budapest és környéke:

(12BP003) Budapest X. kerületében a Jászberényi úton 12.500 m2 telekingatlanon elhelyezkedő 650 m2 üzlet-bemutatóterem és 2.700 m2 csarnoképület eladó.
A kétszintes, 650 m²- es, nagyobb részben egy légterű üzlet- bemutatóterem és a különálló irodák a XXI. század követelményeinek megfelelő hűtő-fűtő, és szellőztető berendezéssel felszereltek.
A csarnoképület összesen 2.700 m² melyből 1.100 m² 8,3 m belmagasságú, és 1.600 m² 5,4 m belmagasságú. Elhelyezkedésének és 7 db. teherbejáratának köszönhetően, igény szerint szeparálható.
Az ingatlan külterületi világítással, kamera és öntőző rendszerrel kiépített.

Ajánlati ár: 950.000.000 Ft+Áfa

bp_jaszberenyi.jpg

(12BP004) Budapest - Ecser területén a Ferihelyi repülőtérrel szemben 145 ha. ipari, logisztikai, air cargo létesítésére alkalmas terület egyben vagy meosztva eladó.

Bővebb információ személyes tárgyalás alapján.


Szentendre
 
Az ingatlan Szentendre határában, egy dinamikusan fejlődő kereskedelmi környezetben található, közvetlenül a 11-es főút mellett, 3 km-re az M0-ás körgyűrűtől. Az épület egy lámpás kereszteződésből, saját burkolt szervizúton keresztül közelíthető meg. 
 
 ÁLTALÁNOS JELLEMZŐK
 • Telekméret: 9.684 m2
 • Épület alapterülete: 621 m2
 • Összterület (3 szinten): 1.400 m2
 • Irodák, szociális blokkok (3 szinten): 670 m2
 • Kiállítócsarnok: 340 m2
 • Mesterséges tó az épület körül: 600 m2
 • Építés éve: 2007
Az épület körül részben egy 600 m2-es mesterséges tó került kialakításra. Az épület megközelítése gyalogosan egy a tavon átvezető fahídon, illetve egy szintbeli ipari kapun keresztül történhet. 
 
MŰSZAKI JELLEMZŐK
 • Vasbeton pillérváz és teherhordó falazat
 • Tégla és gipszkarton vázkitöltő falazat
 • Aluvázas függönyfal és hőszigetelt üveg homlokzat
 • Geotermikus fűtés-hűtés
 • Napkollektorok a tetőn 25 m2-en
 • Lift az épületben
 • Kiépített tűzriasztó és kamerarendszer
 • Kártyás beléptető rendszer
 • 37 db kiépített burkolt parkolóhely

                                 szentendre1.jpgszentendre2.jpg

                                 szentendre3.jpgszentendre4.jpg        

                                                                Még több fotó

 Google térkép


(158BP003) Budapest XIV. kerületében, a stadionok szomszédságában, a Mogyoródi úton szálloda és irodaház projektcég eladó. Az ingatlan alapterülete 4411 m2, melynek 80%-a beépíthető,2 mélygarázs szint + 6 emelet + 2 tetőtéri szint építése lehetséges (cca. 24.176- 35.288 m2-ig).
A terület közművesített, víz, elektromos áram, gáz, közcsatornával ellátott.
Az ingatlan jogerős építési engedéllyel rendelkezik. A terület kiváló tömegközlekedési kapcsolattal rendelkezik, és a Mogyóródi út kétszer kétsávos kiszélesítése, a kerületi, és fővárosi útfejlesztési terv kiemelt projektje.

Ár: 780.000.000 Ft+Áfa 

                        bp-mogyorodiut1.jpgbp-mogyorodiut2.jpg


(235BP002) Budapest - budai oldalán, a XI. kerületben, az Építész u.-Szerémi út által határolt területen, 1,8 hektár kereskedelmi, szolgáltató telekingatlan eladó. A terület alkalmas kereskedelmi és szolgáltató egység létesítésére, az ingatlan egyben vagy megosztva is eladó.

 Ár: 80.000 Ft/ m2 + Áfa

bp._szeremi_ut_google.jpgbudapest_szeremi_google.jpg   

(2DUV001) Dunaújvárosban, az M6-os autópálya lecsatlakozásánál, a HANKOOK gumigyár szomszédságában, 58 hektáros ipari-, kereskedelmi-, logisztikai telekingatlan, egyben vagy megosztva eladó. Közmûcsatlakozás a telekhatáron található.

Ár: 9.900 Ft + Áfa / m2

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

Google térkép


(2BP004) Budapesten, a Csepel-szigeten 6.000 m2-es korszerűen felújított, targoncázható és daruzható , antistatikus padozattal ellátott ipari csarnok eladó. Az épület kamionnal teljesen körül és átjárható. Párkánymagasság: 10 m, csúcs magasság 18 m.Az épületen belül korszerűen kialakított és felszerelt irodák, öltözők valamint tágyaló van  kialakítva.
 
                                                                      Ár: 385.000.000 Ft+Áfa 
 
ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate 

Nagytarcsa:

(25NT001) Budapest M0 autóút 55 kijárójánál, Nagytarcsán az M5-ös autópályával közvetlen összeköttetéssel rendelkező 9 ha. GIP – 3-as besorolású, ipari, kereskedelmi, szolgáltató célra alkalmas telekingatlan egyben vagy megosztva eladó.
A terület teljes közművel rendelkezik, és a terület mentén húzódik egy 20kV-os vezetékhálózat, melyből alapbiztosítékként 3x30A/ingatlan biztosított. Energiabővítésre korlátlan lehetőség van.
Beépíthetőség 60%, építménymagasság 14 m.
A terület rendelkezik elvi építési engedéllyel.

Ár: 55 Euro+Áfa/m2

                                             nagytarcsa_google.jpg


(2BP002) Budapesten, az M0-ás körgyûrû gyáli leágazásától 3 km-re ipari-kereskedelmi-logisztikai területen (Felsõpakony) 36 hektáros telekingatlan teljes közmûcsatlakozással és nagy mennyiségû elektromos árammal egyben vagy 4 részben eladó.

Ár: 14 Euro + Áfa / m2

  ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

Google térkép


(2DH002) Budapest déli oldalán, az M0-ás körgyûrûnél, Dunaharasztin, ipari-logisztikai parkban, 17.000 m2-es telekingatlan, a rajta lévõ 4.000 m2 alapterületû, 10 méter belmagasságú korszerû csarnokkal eladó.
 
Ár: 6.100.000 Euro + Áfa

                            (2DH001) Az M0-ás körgyűrű Dunaharaszti Ipari Parkban  3 ha-os telekingatlan eladó.
 
   kp_1.jpgkp_2.jpgdunaharaszti_google.jpg
 

Az M0-ás körgyűrű Dunaharaszti kijáratának közvetlen közelében,ipari, logisztikai terület 40%-os beépíthetőségi lehetőséggel eladó. Építménymagasság max:12m. Közművek: víz, villany és gáz, csatorna a telekhatáron.
Az ipari vasút meghosszabbítható a hátsó telekhatáron. A telek közvetlen közelében a következő új, ipari fejlesztések találhatóak: Jaf Holz, Schwarzmüller,Wincanton, SSI Schafer, Hungaroweiss.

A telek 9.000 m2-rel bővíthető.

Ajánlati ár : 9.500 Ft+ Áfa/m2 


(2SZA001) Budapesttõl cca.26 km-re, Gödöllõvel szemben, az M3-as autópálya mellett, Szadán, 6.245 m2-es ipari telekingatlan, a rajta lévõ 590 m2-es új építésû csarnokkal és 300 m2-es, 3 szintes irodaépülettel, összes közmûvel ellátva eladó. A telekingatlan beépíthetõsége 50%-os, 3000 m2 - ig bõvíthetõ, max.:épületmagasság 15 m.


Ár:    telekingatlan           75.600.000 Ft
         csarnok és iroda    97.000.000 Ft + Áfa


ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(2BO002) Budapest-Budaörsön Logisztikai Parkban 1.600 m2-es telek 7m belmagasságú új építésû csarnokkal, színvonalas irodával és szociális helyiségekkel eladó.

Ár: 250.000.000 Ft + Áfa 


(13BP001) Budapest budai oldalán, autópálya becsatlakozásánál, kereskedelmi és szolgáltató övezetben, frekventált helyen nagy múltú márkakereskedés az összes jogokkal 3.200 m2-es telken épült 3.400 m2 hasznos alapterületû modern felépítménnyel eladó, amely 1.500 m2-rel bõvíthetõ.

Ár: 1.300.000.000 Ft + Áfa  


(23BP001) Budapesten, a XVIII. kerületben, a Ferihegyi reptér szomszédságában, fõútvonalon, 24.000 m2-es telekingatlanon, 16.000 m2-es, kétszintes csarnok, 6 méteres belmagassággal valamint irodaépületekkel eladó, céggel együtt is. Az ingatlan alkalmas logisztikai, raktározási, gyártási és kereskedelmi tevékenységre. Rendelkezik az összes közmûvel, valamint vasúti csatlakozási lehetõséggel. A csarnok 2 szinttel bõvíthetõ, és alkalmas (Loft-típusú) lakás vagy iroda céljára is.

Ár: 1.150.000.000 Ft+Áfa 


(2BP005) Budapest közelében, Vecsésen, a Ferihegyi Nemzetközi repülőtér mellett, Ipari-gazdasági (Gksz-Sz-1) besorolású, 10.940 m2 alapterületű földingatlan és a rajta lévő 5.348 m2-es épület eladó. A vasbeton vázszerkezetű háromszintes főépület és a hozzá tartozó egyszintes csarnoképület 2009-ben épült, teljesen közművesített, építménymagassága 12 m. A területen zöldterületi mutatója 0,52. Az ingatlan iker kialakítású, és a külön mérőórákkal is rendelkezik.

vecss_google.jpg
 

Ajánlati ár: 1.800.000.000 Ft + Áfa

 


(24BP002) Budapesten, a Nagykõrösi úton, az M5-ös autópálya budapesti leágazásánál, az autópiaccal szemben, 2 hektáros kereskedelmi – szolgáltató - gazdasági területen autókereskedés, szerviz, benzinkút, irodaház, stb. létesítésére is alkalmas telekingatlan egyben vagy megosztva eladó. A közmûvek a telekhatáron találhatóak. 

Ár: 3.100.000 Euro + Áfa

 ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestatebp._nagykorosi_ut_goggle.jpg         

Google térkép


(2CG001) Cegléd városában, a 4. számú fõútvonal bevezetõ szakasza mellett, a városközponttól 800 m-re, a már mûködõ ALDI Élelmiszer áruház, benzinkút és más kereskedelmi, gazdasági egységek szomszédságában, 39.000 m2-es telekingatlan, egyben vagy megosztva is, eladó.
 
 
A telek teljes közmûvel rendelkezik, közvetlenül a 4. sz. fõúttól aszfaltburkolattal ellátott bekötõ úton közelíthetõ meg. Besorolása a Szabályozási terv szerint GKSZ-terület, ezért kiválóan alkalmas kereskedelmi-, szolgáltató- és gazdasági tevékenységre.

Ár: 11.000 Ft +Áfa/m2
cegled_39000m2.jpgcegled_google.jpg
                                                                                                                                                         cegled_terkepmasolat_jav.jpg

 


 
 

Értékesítési ajánlat

4 ha-os ipari szolgáltató területre 15.000 m2-es csarnokokkal

 

A gépipari szolgáltató tevékenységet ellátó telephely Budapesttől cca 80 km-re található, az M3-as autópálya és 3-as főut csatlakozásánál.

A telephelyen jelenleg is gépipari müszaki termelés és szolgáltatás nyereségesen müködik, stabil 50-55 fős müszaki gárdával.

A telephely rendelkezik önálló taranszformátor állomással, saját vizkivételi kuttal és hidoforral, nagy mennyiségü gáz kapacitással és ipari csatornával.

A termelőüzemet cégként kivánjuk értékesiteni.

Ajánlati ár: 2.250.000.000 Euró


 

 
Nyugat Magyarország
 
Győr városának északi felén az uj Audi út a 14-es főut és az újonnan megépülő 14-es és 1-es utat összekötő út mellett 4700 m2-től 35.000 m2-ig ipari logisztikai gazdasági terület egyben vagy több részre bontva eladó.

 

4500-50.000 m2-ig

A közművek a telek határában találhatók, a területből 1 ha körbe is van kerítve.

Ajánlati ár : 6000 Ft/m2

 

Győr városközpontban, ipari és kereskedelmi környezetben a 14-es számú főút mellett új építésű 700 m2-es csarnok

 

eladó.

                                    P1090899  P1090922

 

 

A csarnok bel mérete 7,5 m-es, darupálya kialakítására alkalmas, a padozata 20 cm –es vasbeton szerkezetű. A nyílászárók hőszigeteltek. A csarnok 3 * 100 amperes elektromos hálózattal rendelkezik, ami bővíthető.

A csarnokon belül emelet illetve galéria kialakítható.

A csarnok fejrészében iroda, bemutatóterem, férfi, női vizesblokkok találhatóak.

Az épület tűz és vagyonvédelmi rendszerrel van ellátva, kamion behajtására alkalmas szekciókapukkal rendelkezik.

A telephely nagysága 1500 m2, körbekerített.

Ajánlati ár: 155.000.000,- Ft

 

 


 

Győr, városának déli területén a Balatoni út mellett (82) sport és szolgáltató területen 430 m2 korszerű és új építésű energiatakarékos első szinten lévő üzlethelyiség
eladó

                                                                               Ajánlati ár: 185.000,-Ft / m2


   Győr, városának déli területén a Balatoni út mellett (82) 

sport és szolgáltató területen 650 m2 korszerű és új építésű energiatakarékos első szinten lévő irodahelyiség

bérbeadó. 

                                                        Ajánlati ár: 4 Euro + Áfa/ m2 + rezsi   


 Győr, városának déli területén a Balatoni út mellett (82) sport és szolgáltató területen 650 m2 korszerű és új építésű energiatakarékos első szinten lévő irodahelyiség 

eladó

Ajánlati ár: 185.000,-Ft / m2 


  Győr, városának déli területén a Balatoni út mellett (82) 

sport és szolgáltató területen 500 m2 korszerű és új építésű energiatakarékos első szinten lévő irodahelyiség

bérbeadó.

    Ajánlati ár: 4 Euro+Áfa / m2 + rezsi   


           Győr, városának déli területén a Balatoni út mellett (82) 

sport és szolgáltató területen 500 m2 korszerű és új építésű energiatakarékos első szinten lévő irodahelyiség

eladó. 

Ajánlati ár: 185.000,-Ft / m2


 Győr, városának déli területén a Balatoni út mellett (82) sport és szolgáltató területen 200 - 1000 m2-es korszerű és új építésű energiatakarékos első szinten lévő irodahelyiség
bérbeadó. 

                                                              Ajánlati ár: 4 Euro+Áfa/m2+rezsi  


Győr, városának déli területén a Balatoni út mellett (82) sport és szolgáltató területen 200 - 1000 m2-es korszerű és új építésű energiatakarékos első szinten lévő irodahelyiség eladó.

Ajánlati ár: 180.000,-Ft / m2    


Győr, városának déli területén a Balatoni út mellett (82) 3000 m2-es telekingatlan eladó. A terület közvetlen az országos főút mellett található, kertvárosi és kereskedelmi sportcentrum valamint  benzinkút mellett.
A terület teljes közművel rendelkezik.
Ajánlati ár 19.000 Ft/m2


 Gönyűn a Dunai kikötő mellett országos főútvonal mellett 3 utcafronttal rendelkező 28.000 m2 ipari,

- kereskedelmi,- szolgáltató telekingatlan egyben vagy megosztva eladó.

 googler.jpg

 A közművek telekhatáron találhatók /víz,gáz,villany.csatorna/ 

                                                                      Ajánlati ár: 30 Euró/m2 

 

 


(2TÉ121) Győr városától 20 km-re lévő kisvárosban országos főút mellett cca. 9.000 m2 – en  lévő  600 m2-es,

5 m belmagasságú műhelycsarnok eladó.

         mhely2_001.jpgmhely2_002.jpgmhely2_004.jpg                                                                                                                                                                          

  Az utcafronti része cca.150 m2-en üzlethelyiséggel bővíthető és rendelkezik egy 60 m2-es irodatraktussal is .

Ajánlati ár : 29.500.000 Ft 


(2GYÖ000) Győr városában az Ipari Parkban  1,8 ha-os telekingatlan eladó.

gyri_ipari_park_18.000_m2.jpggyri_ipari_park_18.000_m2_2.jpg                                                      

  A zöldmező beruházásra alkalmas telekingatlan bejáratánál találhatók a közműcsatlakozások, három oldalról már működő gyártó és szolgáltató cégek veszik körbe.

A téglalap alakú ingatlan a Tatai úttal párhuzamos, a bejárati része az Ipari Park kiépített közútjára csatlakozik.

 Ajánlati ár: 35 Euro / m2   


 Győr déli körzetében a Balatonra vezető úton kereskedelmi – szolgáltató centrum

                                                                                      eladó.           

   homlokzat_teljes.jpgno2_res_homlokzattal.jpggoogle.jpg

         A Centrum 10.000 m2 –es telekingatlanon fekszik, a felépítmény 6.800 m2, korszerű energiatakarékos strukturában épült.

Az ingatlanegyüttes egyben illetve több részletben is eladó. A felépítmény egy részének belmagassága 8 m, másrésze pedig 5 m belmagasságú és a felette lévő első szinten irodák vannak kialakítva. A felépítmény mellett nagyméretű zöld felület is található, valamint egy automata benzinkút és nagy parkoló.

Lehetőség van a felépítmény részbeni megvásárlására is, úgy az üzlethelységek, valamint az emeleti iroda helységek esetében is 200-1.400 m2-ig.

 Ajánlat ár az ingatlanegyüttesre: 860.000.000,- Ft

                                                        A kisebb egységek esetében pedig 120.000,- 160.000,- Ft/m2   

 

 


(3Gy125) Győr városában országos főút és  M1-es autópálya lecsatlakozásánál kereskedelmi környezetben

                    4 szintes cca. 3000 m2-es irodaház eladó vagy hosszútávú bérletbe kiadó.

  msolat_-_hrmann_irodahz.jpggycs.jpg

 Az irodaház minőségi anyagok felhasználásával épült, belső lifttel rendelkezik és szintenként nagyméretű közösségi részekkel egészül ki.   

Az épület szállodaként is átalakítható és üzemeltethető.

  Ár: 455.000.000,- Ft 


    Győr városában bevásárlóközpontok mellett ( Tesco, Metro, Kika, Family Center) valamint több
              autókereskedés és kisebb kereskedelmi egységek mellett több funkciós ingatlan

                                                                           Eladó.

        gyri_brico.jpgbelso.jpggyorzsigmond_kiraly_u.jpg

                                                

Az ingatlan együttes 24.000 m2 telekből a rajta lévő cca. 8000 m2 csarnokból (melybe irodák,   öltözök és vizes blokkok találhatók) valamint a 4600 m2 fedett területekből  áll.

     Igény szerint további 18.000 m2 terület vásárolható hozzá.

A felépítmények belmagassága 6,5 m.

Teljes közmű hálózattal rendelkezik.

  Ajánlati ár: 3.650.000 EUR 

 


    Győr városában országos főút mellett az Integrál Parkban

ipari,- kereskedelmi,- szolgáltató ingatlan eladó.

Az ingatlan 2200 m2 területen terül el 2 x400 m2-es, 5 m belmagasságú csarnokkal valamint háromszintes

cca. 200 m2 iroda és bemutatóteremmel rendelkezik.

További információk csakis személyes tárgyalás keretein belül.

Ajánlati ár: 135.000.000 Ft

google.jpg


Győr városában és közvetlen vonzáskörzetében ipari és kereskedelmi logisztikai csarnokok rövid és hosszútávra bérbeadók 200 -11.000 m2-ig, különböző belmagassággal.
Bérleti díj: 2,5-4 EUR/m2/hó +Áfa


Győr bevásároló központjában a Tesco, Metró, Decathlon mellett utcafronton 1,3 Ha Kereskedelmi Szolgáltató terület eladó

Ajánlati ár: 14.500 Ft/m2

 


 

Győr városának déli külterületén országos főút és az M1-es autópálya mellett ipari, logisztikai környezetben 12.000 m2

                                             Győr Fehérvári

                                                                                          telekingatlan eladó

A telekingatlan a Győrt Fehérvárral összekötő 81 számú főút mellett terül el és közvetlen lehajtással rendelkezik a telekingatlanhoz.

A szabályozási terv szerint 40 %-os beépíthetőséget a felépítmény magasságát pedig 9 m-ben határozza meg.

A közmű gerincvezetékek közvetlen a telekingatlan határában húzódnak, a rácsatlakozás biztosított.

Az ingatlanról a várost elkerülve közvetlen útkapcsolat van az Ipari Parkhoz valamint az Audi Hungáriához.

Ajánlati ár: 35.- Euro/m2

 


 

Győr és környéke:

Győr Ipari Parkban teljes közművel rendelkező 2,5 ha-os terület egyben vagy megosztva eladó.

Ár: 12.500 Ft+Áfa/m2


A Magyar Szlovák határnál, Vámosszabadin 10 ha-os kavicsbánya létesítésére alkalmas terület eladó.

                                          A kitermelhető kavics mennyisége 3 - 3,5 millió m3

                                                                        Ár: 2.500 Ft+Áfa/m2

 


(123GY044) Győr belvárosában a Városháza, kórház, pályaudvarok mellett 3 szintes patinás épület eladó. Az épület 60 férőhelyes parkolóval rendelkezik.

Ár: 420.000.000 Ft+Áfa

gyor_bartok.jpg

Győr város keleti részén ipari és szolgáltató környezetben a Puskás Tivadar utcában összesen

93.000 m2 alapterületű ipari logisztikai célra alkalmas ingatlan egyben, vagy 3 részben megosztva eladó.

google_kzeli_jooooooooo11.jpg

Az ingatlan megosztása három részben történhet:

- 31.000 m2 terület, 4.800 m2-es csarnok épület 5 m belmagassággal mely felújításra szorul, az iroda épület 600 m2 mely teljes felújításon ment keresztül

- 27.500 m2 zöldmezős beruházásra alkalmas területtel

- 34.500 m2 zöldmezős beruházásra alkalmas területtel

A teljes közművel rendelkező és kerítéssel határolt ingatlan rendelkezik belső iparvágánnyal, mely a Budapest – Győr –Bécs nemzetközi vasúthálózathoz csatlakozik.

Az ingatlan a város minden pontjáról könnyen jól megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt.

A telek ajánlati ára: 15.500 Ft+ Áfa/m2

 

A csarnoképület: 105.000.000 Ft+Áfa


 (12BÖ001) Győr határában, az Ipar Park szomszédságában,Bőnyön, 40 -100 ha-ig ipari, logisztikai célra alkalmasföldingatlan értékesítése. A terület az új Székesfehérvárt Győrrel összekötő gyorsforgalmi úttal határos, valamint a 19-es gyorsforgalmi útnál kialakuló körforgalomhoz csatlakozik, Győrtől 15 km-re, a péri repülőtértő 10 km, a gönyüi kikötőtől 15 km távolságra helyezkedik el.A terület megkapta az Ipari Park besorolást, érvényes építési engedéllyel, 50 %-os beépíthetőséggel, teljes a közműellátottsága és közúthálózati engedéllyel rendelkezik, ami igény szerint lesz kialakítva.

Limitár: 300.000.000 Ft + Áfa

bony.jpg google-trkp_bny_kicisnytett.jpg

Google térkép


(23GY043) Győr város frekventált részén elhelyezkedő 1021 m2 alapterületű telekingatlan és a rajta lévő összesen 900 m2 területű kétszintes csarnoképület eladó. Az ingatlant különösen értékessé teszi megközelíthetősége az M1-es autópályáról az 1 és 14 számú főútvonalakról, és a városon belüli elhelyezkedése.
Az ingatlan kiválóan alkalmas ipari –kereskedelmi – szolgáltató célra egyaránt.

Ár: 70.000.000 Ft+ Áfa

                         gyqrpusks_t.jpggyorpusks_t_google.jpg

Nagyobb képért kattintson ide 

Google térkép


  Győr városában országos főút mellett az Integrál Parkban ipari, -kereskedelmi,-szolgáltató ingatlan eladó.

  1200 m2 telekingatlanon 400 m2 téglaépítésű 5 m belmagasságú csarnok valamint cca. 400 m2 korszerű irodaépület, szociális helységekkel eladó.

Az ingatlannal kapcsolatos összes dokumentáció és információ személyes tárgyalás során kerül átadásra.

 Ajánlati ár: 80.000.000 Ft

                                                    google.jpg 


(1TÖ001) Győr városában a Fehérvári út kivezető szakaszán, közvetlenül az M1-es autópálya  és 81-es számú főútvonal csomópontjánál 31.000 m2 alapterületű ipari, logisztikai célra alkalmas telekingatlan értékesítésére.

A területet különösen értékessé teszi, hogy a felépítendő csarnok homlokzata örökös és nagy reklám felületet biztosít.

 Ár: 25 Euro / m2

                        gyr_tltstava_3_ha_1.jpggyr_tltstava_3_ha_4.jpg

    toltestava_google.jpg 

Győr - Gönyü:

Győr - Gönyün 2 -60 ha-ig  zöldmezős beruházásra akkalmas telekingatlanok eladók. A területet különösen értékessé teszi az M1 nemzetközi autópálya, a péri repülőtér közelsége.A terület ipari, kereskedelmi, logisztikai célra egyaránt alkalmas.

Ár: Személyes tárgyalás alapján

gonyu_kikoto1.jpg gonyu_kikoto2.jpg


(2GY011)  Győr határában az M1 –es Nemzetközi autópálya, a 82 sz. főútvonal lehajtója mellett 100 ha-os földingatlan amely kiválóan alkalmas kereskedelmi, szolgáltató tevékenységre.


Ár: 16 Euro/m2


(2GY037) Győrben a 81-es számú főúton, Fehérvári úti Házgyár területén 1.573 m2 alapterületű földingatlanon 426 m2-es 2008-ban épült, acél vázszerkezetű, hőszigetelt csarnoképület eladó.

Ár: 90.000.000 Ft+Áfa

gyor_fehervari.jpggyor_fehervari_google.jpg 

(23GY012)Győr, belvárosban, újonnan épült bevásárlóközpont és nemzetközi főút mellett, 2.500 + 1.000 m2-es terület,
6 szintes beépítési és 2 szintes mélygarázs-építési lehetőséggel, kereskedelmi-szolgáltató övezetben, eladó.

Ár:425.000.000 Ft + Áfa 


(12GY003) Gyõr város nyugati részén, az 1-es sz. nemzetközi fõútvonal mellett, 2 km-re az M1-es (Bécs-Budapest) autópálya le- és felhajtótól, ipari-kereskedelmi övezetben, már mûködõ kereskedelmi egységek szomszédságában, cca. 13.300 m2-es telekingatlan, a rajta lévõ 4.800 m2-es raktárépülettel eladó.
A csarnok alkalmas ipari-, logisztikai-, kereskedelmi- és szolgáltató célokra.

Ár: 655.000.000 Ft + Áfa

dobradi_grafikai_latvanyterv.jpgdobradi_google_terkep.jpg

Helyszínrajz
Google térkép


(257GY002) Gyõr déli részén, Szabadhegyen, új lakópark mellett, 40.000 lakosú városrészben, 1 hektáros kereskedelmi-szolgáltató telekingatlan, a rajta lévõ, mûködõ kereskedelmi egységekkel - melyek egy fejlesztésnél lebontásra kerülnének, de addig is nettó 1,8 millió Forint árbevételt biztosítanak - eladó.

Az ingatlan 90%-os kihasználtsággal mûködik. Az épületek területe cca. 4.100 m2.
A telekingatlan a mellette lévõ cca. 15.000 m2-rel  ill. 3.500 m2-rel - igény szerint - bõvíthetõ.
A város ezen részén átutazók száma naponta 15-20.000 fõ. A városrész ellátatlan élelmiszerdiszkont, ezer-apró-cikk és barkácsáruház, valamint benzinkút szempontjából is.

Ár: 360.000.000 Ft + Áfa     

gyor_jozsefa_googlemap_bejelolve.jpg
 

  Google térkép


(25GY003) Gyõr városközpontjában, forgalmas helyen, 600 m2-es telekingatlanon cca. 300 m2-es kereskedelmi ingatlan, berendezéssel együtt eladó.

Ár: 85.000.000 Ft + Áfa


(2GY031) Gyõr városában, ipari-szolgáltató területen, cca. 4 hektáros telekingatlan különbözõ méretû csarnokokkal és irodaházzal eladó. Az ipari vasúti vágány biztosított, ill. nagy mennyiségû elektromos áram és földgáz áll rendelkezésre.

Ár: feldolgozás alatt


(12GY001) Gyõr ipari szolgáltató körzetében, autópálya és országos fõút mellett 6.642 m2 telekingatlanon 2 szintes 2 x 1.030 m2 épület (összesen 2.060 m2) szociális helységekkel eladó.

Ár: 180.000.000 Ft + Áfa


(2GY007) Gyõr belterületén, a 82. számú, Veszprém felé vezetõ úton, kereskedelmi, szolgáltató területen, cca. 3.500 m2-es telekingatlan, teljes közmûvel eladó. Az ingatlan környezetében már megvalósult kereskedelmi és szolgáltató társaságok mûködnek.

Ár: 45.000.000 Ft  

                                              animacio_gyor.gif                                                                


(2GY011) Gyõr határában, M1-es autópálya lehajtónál, ipari-szolgáltató övezetben, a Rábca-folyó partján, 1 hektár telken, 300 m2-es, stabil épület alápincézve, tetõtér-beépítési lehetõséggel eladó.

Ár: 55.000.000 Ft               

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate
   

Google térkép


(2GY028) Gyõr igényes, újonnan épült lakóparkjában, Vízivárosban, telekingatlan 6.555 - 13.097 m2-ig, kereskedelmi és szolgáltatási tevékenységre eladó.
A lakópark élelmiszer- és bevásárlóközpont szempontjából ellátatlan, vonzáskörében cca. 30.000 fõvel lehet számolni.

Ár: 330.000.000 Ft + Áfa

           ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate
 

   Google térkép


(2GY027) Gyõr város közvetlen szomszédságában, a Budapest-Bécs autópálya le és felhajtónál (Sopron - Szombathely országos fõútvonal mellett) 2-4-46 hektáros telekingatlan kereskedelmi és szolgltató tevékenység céljára eladó.

Ár: 22 Euro / m2 + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(2GY029) Gyõr szolgáltató és ipari területen 4 hektáros zöldmezõ beruházásra alkalmas terület eladó, mely az Audi, Rába és az Ipari Park szomszédságában található. Közmûvek a telekingatlan mellett találhatóak.

Ár: 12.000 Ft / m2 

 ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate
                                                Győr városában országos főút mellett az Integrál Parkban ipari,

  -kereskedelmi,-szolgáltató ingatlan eladó.

1000 m2-es telekingatlanon 400 m2-es téglaépítésű 5 m-es belmagasságú csarnok eladó. A csarnokon belül iroda és vizesblokk van kiépítve.Az ingatlannal kapcsolatos összes dokumentáció és információ személyes tárgyalás során kerül átadásra.

Ajánlati ár: 60.000.000 Ft

                                              google.jpg 


(235GY001) Gyõr értékes kereskedelmi-szolgáltató övezetében, a belvárostól és az M1-es autópálya felvezetõ szakaszától 5 percre, 2.714 m2-es telekingatlan, 50 %-ban beépíthetõ, a megengedett peremmagasság 11 méter, és kiválóan alkalmas kereskedelmi-szolgáltató egységek, ill. autószalon létesítésére.

Ár: 55.000 Ft + Áfa / m2

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

Nagyobb képért kattintson ide

Helyszínrajz

Google térkép  

 


(2IK001) Gyõr vonzáskörzetében, országos fõútvonal mellett, cca. 34.000 m2-es telekingatlan, kereskedelmi-szolgáltatói-logisztikai tevékenységre, egyben vagy megosztva eladó.

A terület mellett húzódnak a közmû-gerincvezetékek.


Ár: 12 EUR +Áfa/m2


Mosonmagyaróvár:

(12MV002) Mosonmagyaróvár ipari övezetében, a volt Kötöttáru gyár területén 2.880 m2 alapterületű földingatlan és a rajta lévő 2 szintes, 963 m2 alapterületű épület eladó.A 2 szintes jó kialakítású, funkcionálisan kedvező elrendezésű épület, alubordás, nagy teherbírású, monolit vasbeton szerkezetű, ipari épület, melynek alsó szintje 20%-ban terepszint alá süllyesztett, és a légópincére vonatkozó előírások szerint épült. Az épületbe történő ki és berakodást rámpák, és betároló kapuk biztosítják. Az épület ipari céllal és szociális ellátásra használt helyiségeinek fűtése központi fűtéssel történik. Nagyteljesítményű villamos ellátás és igény szerint gáz ellátás biztosítható.

Ár: 140.000.000 Ft

                        mososnmagyarovr_kotottaru.jpg mosonmagyarovar_kotottaru_google.jpg 


(12MV004-005) Mosonmagyaróvár ipari övezetében, a volt Kötöttáru gyár területén 8.767 m2 alapterületű telekingatlan és a rajta lévő 6007 m2 alapterületű csarnoképületből 3244 m2 eladó.

Ár: 270.000.000 Ft


(247MV001) Mosonmagyaróvár város nyugati részén, az 1-es sz. fõútvonal mellett, bevásárlóközpontok szomszédságában, 12-18.000 m2-es terület egyben vagy megosztva eladó.
A terület alkalmas autókereskedés, élelmiszerdiszkont és más kereskedelmi-, szolgáltatói tevékenységre, valamint hotel- és vendéglátóegység létesítésére.

Ár: 16.500 Ft + Áfa / m2

movar_kenese_foto.jpggoogle_terkep_movar.jpg

Sopron:

(2SP002) Sopron
keleti felén, a várost Budapesttel, Gyõrrel és a Balatonnal összekötõ fõutak mellett, frekventált kereskedelmi és szolgáltató környezetben, 23.000 m2-es, közmûvesített telekingatlan eladó. 


A telek szomszédságában számos bevásárlóközpont mûködik: ALDI, ALPHA PARK, BAUMAX, LIDL, TESCO, OBI.

Ár: 335.000.000 Ft +Áfa
deim_balzs_sopron_google_map.jpg 

(235MV001) Nyugat-Dunántúlon, az osztrák és szlovák határ közelében, Mosonmagyaróvár ipari övezetében, 1 – 30 hektáros kereskedelmi-, logisztikai-, szolgáltató telekingatlan egyben vagy megosztva eladó. A terület gazdasági övezetté van minõsítve, a közmûvek a telekhatáron találhatóak.


Ár: 9-10.000 Ft / m2 + Áfa

mosonmagyarvr_mowin_park_foto.jpg mosonmagyarovar_mowinovwebmap_s.jpg

(2MV003) Nyugat-Dunántúlon, az osztrák és szlovák határ közelében, a Bécs felé vezetõ 1-es számú országos fõútvonal mellett, Mosonmagyaróvárbelterületén, a TESCO áruház szomszédságában, 3 -17 hektáros kereskedelmi-, logisztikai-, szolgáltató telekingatlan eladó. A terület gazdasági övezetté van minõsítve, a közmûvek a telekhatáron találhatóak.

Ár: 11.000 - 15.000 Ft / m2 + Áfa

                           ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(257MV001) Mosonmagyaróvár városközpontjában, lakótelepi környezetben 8.000 m2-es telekingatlan eladó, mely bevásárlóközpont, ill. szolgáltatóház építésére kiválóan alkalmas.

Ár: 31.000 Ft / m2

                     ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate 


Csorna:

(123CS001) Nyugat – Dunántúlon, Csorna városában, nemzetközi fõúton, új építésû iroda és szolgáltatóház, parkolóval együtt eladó. Az épület jelenleg 50 %-os kihasználtsággal rendelkezik.

Ár: 150.000.000 Ft + Áfa

csorna_inkubator_foto.jpg

Google térkép


(257CS001) Nyugat – Dunántúlon, Csorna városában, nemzetközi fõúton, lakóövezetben, 9.550 m2-es, összközmûves telekingatlan, a rajta lévõ 2 szintes irodaépülettel együtt eladó. Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi-, szolgáltató célra.

Ár:       telekingatlan:   9.600 Ft + Áfa / m2
            irodaépület:     72.000 Ft + Áfa / m2


csorna_laktanya_foto.jpg

(257CS002) Nyugat- Dunántúlon, Csorna városának határában, 17 hektáros telekingatlan közvetlen útcsatlakozással és teljes közmûvel a telekhatáron eladó. Az ingatlan kiválóan alkalmas logisztikai célra.

Ár: 3.000 Ft + Áfa / m2


(237CS001) Nyugat – Dunántúlon, Csorna városában,nemzetközi fõúton, ipari – szolgáltató övezetben, cca. 4.500 m2-es telekingatlan, a rajta lévõ felújítandó csarnoképülettel együtt eladó. Az ingatlan a fõútról közvetlenül megközelíthetõ, kiválóan alkalmas ipari-, logisztikai célra.

csorna_laktanya_srga_foto.jpg


Ártelekingatlan:   6.600 Ft + Áfa / m2            
       épület:             24.000.000 Ft + ÁfaCsorna:

(27CS001) Csornán, nemzetközi fõút mellett, városközpontban, 15.500 m2 telekingatlan, stabil állapotban lévõ, emeletes, téglaépítésû, 5.500 m2-es épülettel eladó. Az ingatlan lakó és kereskedelmi övezetben található, alkalmas lakópark, bevásárlóközpont, autószalon stb. építésére. 
 
Ár: 55.000.000 Ft + Áfa

                                        ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateiipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(238CS001) Nyugat-Dunántúlon, a 85. számú országos fõútvonal mellett, a Budapest-Bécs útvonalon, a Gyõr - Szombathely - Sopron háromszögben, Csorna város központjában, jól megközelíthetõ lakó- és kereskedelmi övezetben, cca. 10.000 m2-es telekingatlanon, 3.750 m2-es, egykori üzemépületek eladók vagy kiadók.

Az ingatlan kereskedelmi- és szolgáltató egység létesítésére, irodaház-, ill. társasház építésére egyaránt alkalmas.

 

Ár: telekingatlan:      135.000.000 Ft +Áfa
      felépítmények:     250.000.000 Ft +Áfa
      ---------------------------------------------------
                                     385.000.000 Ft +Áfa

Bérleti díj:                  600 - 900 Ft +Áfa/m2/hó
 

                                                csorna_richards_01_kicsinyitett.jpg


BABÓT: 

(2BB001) Nyugat – Dunántúlon, Gyõr ipari vonzáskörében, Csorna és Kapuvár között, a 85. számú fõútvonal becsatlakozásánál, Babóton, 1-30 hektáros telekingatlan eladó, mely vasúti vonallal is csatlakozik, és ipari vágány kiépítésére is van lehetõség. A terület ipari- kereskedelmi- logisztikai célra alkalmas, melyet a rendezési terv is jóváhagyott. A közmûvek a telekhatáron találhatóak gerincvezetékrõl való lecsatlakozással.


Ár: 3.000 Ft / m2 

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate
 


Kapuvár:

(2KV004) Kapuvár
ipari és szolgáltató övezetében a 85.sz. országos fõút mellett, 3.400 m2 területû telekingatlan, 1.150 m2-es csarnokkal, 300 m2-es raktárhelyiséggel eladó. Az ingatlantól 300 m-re helyezkedik el a fürdõ komplexum, valamint a camping. Jelenleg az ingatlan tartós bérleményként mûködik.

Az ingatlan teljes közmûvel ellátott, és szilárd burkolatú parkolóhelyekkel is rendelkezik.  

Ár: 150.000.000 Ft + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate 


(2KV002) Kapuvár város ipari és szolgáltató övezetében, a 85. számú országos, Bécs-Budapestet összekötõ fõútvonal mellett, Gyõrtõl 55 km-re, Soprontól 40 km-re, cca. 8.400 m2-es telekingatlanon, 3.800 m2-es felépítmény (cca. 3.000 m2-es üzemcsarnok és raktár, 800 m2-es szociális rész), eladó. Az ingatlan közvetlen szomszédságában a külföldiek által is kedvelt termálfürdõ, camping, kerékpáros pihenõ-centrum, valamint lakópark is található.

Az ingatlan teljes közmûvel ellátott, valamint szilárd burkolatú parkolóhelyekkel is rendelkezik.

Ár: 280.000.000 Ft +Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

(2BÖ050) Győr vonzáskörzetében Börcs községben ipari, kereskedelmi, logisztikai ingatlan eladó

A telekingatlan cca. 4.500 m2 a felépítmény cca. 800 m2 teljes közművel ellátott, korszerű irodákkal bemutatóteremmel és szociális helységekkel rendelkezik.

Irányár: 1.100.000,- Euró 


(2CS125) Nyugat-Dunántúlon Csorna városközpontjában kereskedelmi, élelmiszeripari-gyártásra, közétkeztetésre, sütőipar számára alkalmas ingatlan együttes eladó.Az ingatlan együttes ipari árammal, nagy mennyiségű ipari gőzzel és ipari gázzal van ellátva valamint rámpával rendelkezik.A telekingatlan cca. 5.500 m2 a felépítmény cca. 800 m2. 4 m belmagassággal rendelkezik.

Az épület statikailag kiváló állapotú, emeleti ráépíthetőséggel rendelkezik, külső és belső felújítást igényel.

Ár: 55.000.000,- Ft+Áfa 

                        image007.jpgcsorna.jpg 


Nagyigmánd Ipari Parkjában, az IKR műszaki állomásának közvetlen közelében, és elektronikai szállítmányozási cégek szomszédságában cca. 4 hektár ipari- kereskedelmi-logisztikai telekingatlan eladó. A közműcsatlakozások a telekhatáron találhatóak.

Ár: személyes tárgyalás alatt

nagyigmand.jpgnagyigmand2.jpg


Komárom:

(12KO001) Nyugat -Dunántúlon Komárom városában 11.000 m2-es telekingatlanon 4000 m2-es alapterületű felépítmény egyben vagy megosztva eladó. A felépítmény acélvázra épült könnyűszerkezetes, 6 méteres belmagassággal és teljeskörű közmű ellátottsággal rendelkezik.

A rendezési terv szerint könnyűipari,-logisztika,-kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet lehet végezni.

Az ingatlan az M1-es autópályát Komáromon keresztül Szlovákiával összekötő főút mellett helyezkedik el.

Ár:365.000.000 Ft + Áfa

  

 komarom_geringer.jpg komarom_geringer_google_trkp_tvoli.jpg

Helyszínrajz

Google térkép


Bábolna: 

(12BN006)  Nyugat – Dunántúlon, Győr ipari vonzáskörzetében, Bábolnán közvetlenül a város határában, 4,8 ha-s ipari, logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató- park kialakítására alkalmas telekingatlan eladó.

A kiemelkedően jó közműellátottsággal rendelkező ingatlan az M1-es autópályától 4 km-re, az országos közforgalmú gönyűi kikötőtől 18 km-re, a péri repülőtértől 8 km-re található.
A terület logisztikailag kiemelt adottságokkal rendelkezik.
Bábolna történelmi múltjából adódóan ma is ország egyik legfejlettebb mezőgazdasági térsége. A projekt környezetében a városok és a Szlovák határ közelsége miatt jelentős a magasan qualifikált és a megfelelő végzettséggel rendelkező humán erőforrás.

Ár
:
88.000.000 Ft+Áfa

babolna48ha_google.jpgbabolna_telep.jpg

(23BN001) Bábolna városában, városközpontban, nyugodt környezetben, egyszintes, 900 m2-es irodaház, egyben vagy megosztva eladó, ill. bérbe adó.
A település Budapesttõl 100 km-re, Gyõrtõl 30 km-re található, közvetlen csatlakozása van az M1-es autópályára.
Az épület a város egyik fõ utcájáról közvetlenül megközelíthetõ, - elõtte található a helyközi autóbusz-megálló is.
Az ingatlan közmûvesített telken fekszik, elektromos árammal, vízzel, távfûtéssel, közcsatornával, telefonvonalakkal, belsõ számítógépes hálózattal (LAN) és riasztórendszerrel ellátott. A vezetõi irodák és a szerverterem légkondicionált.
 
Az irodaházhoz 15 db. kültéri parkolóhely tartozik.
 
 
 
Az iodaépület infrastrukturális ellátottsága, felszereltsége és megközelíthetõsége tehát kiváló, kereskedelmi-szolgáltató tevékenység, ill. könnyûipari szerelés befogadására is alkalmas.
 

Ár: 138.000.000 Ft+Áfa
 
Bérleti díj: 1.000 Ft+Áfa/m2 +rezsi

 

babolna_irodafoto.jpggoogle_babolna_deimb.jpg 

  Google térkép


Komárom:
 

(2KM001) Nyugat-Dunántúlon, Komárom határában, az M1-es autópálya lecsatlakozásánál, országos fõútvonal mellett, már meglévõ ipari üzem és benzinkút szomszédságában, 27.000 m2-es telekingatlan eladó. A terület alkalmas ipari-, kereskedelmi-, szolgáltató tevékenységre. A közmûcsatlakozások a telekhatáron találhatóak.

Ár: 20 Euro / m2 + Áfa


ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

(2KM002) Nyugat-Dunántúlon, Komárom határában, az M1-es autópálya lecsatlakozásánál, országos fõútvonal mellett, már meglévõ ipari üzem és benzinkút szomszédságában, 53.000 m2-es telekingatlan eladó. A terület alkalmas ipari-, és szolgáltató tevékenységre. A közmûcsatlakozások a telekhatáron találhatóak.

Ár: 20 Euro / m2 + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

(2KM003)  Nyugat-Dunántúlon, Komárom határában, az M1-es autópálya lecsatlakozásánál, országos fõútvonal mellett, már meglévõ ipari üzem és benzinkút szomszédságában, 6 hektáros telekingatlan eladó. A terület alkalmas ipari-, kereskedelmi-, szolgáltató tevékenységre. A közmûcsatlakozások a telekhatáron találhatóak.

Ár: 20 Euro / m2 + Áfa

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


Tata:

(237TA001) Tata városában, nemzetközi fõútvonal mellett, kereskedelmi és lakóövezetben, könnyen megközelíthetõ, 660 m2-es, 2 szintes ingatlan eladó, mely szolgáltató tevékenységre alkalmas.


Ár: 42.000.000 Ft + Áfa 

                                ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


Tatabánya:

(2TB002) Tatabánya központi helyén, kereskedelmi és szolgáltató környezetben, az M1-es autópálya és az 1-es számú fõút által határolt területen 2,7 hektáros telekingatlan egyben vagy megosztva eladó, amely bevásárlóközpont, kereskedelmi létesítmények, szálloda és vendéglátó egységek, illetve logisztikai park létesítésésre alkalmas. A terület közmûellátottsága megoldott, mert a csatlakozások a telekhatáron találhatóak.

Ár: 8.200 - 9.200 Ft + Áfa / m2

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate


(257TB001) Tatabánya kertvárosi területén, országos fõútvonal mellett, 2 km-re a városközponttól, 5,6 hektáros telekingatlan egyben vagy 2 részben eladó, mely lakópark, kereskedelmi-, szolgáltató-, vendéglátó egységek, sport- és szabadidõközpont, illetve szálloda létesítésére alkalmas. Az összes közmû a telekhatáron található. A terület környezetében Shell benzinkút, autószalon és autószerviz már mûködik.

Ár: 6.600 - 7.700 Ft / m2

                                   ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate

Google térkép


Tatabánya

(24TB002)Tatabányán
az az 1-es számú főút mellett, az M1-es autópálya lehajtójának közelében 8.500 m2 ipari földterület amihez a  tervek szerint a mellette ehúzódó közúthoz a közeljövőben Környe községét elkerülő útja csatlakozik majd amely a nyugat-dunántúli nagyvárosok megközelíthetőségét teszi még egyszerűbbé.

                                 tatabanya_google.jpgtatabanya.jpg       


DUNAÚJVÁROS:

(158DU002) Dunaújváros exkluzív városrészén 4.650 m2 alapterületű panorámás saroktelek egyben vagy megosztva eladó.A város exkluzív kertvárosának közepén, hagyományos lakópark, és oktatási központok mellett helyezkedik el. A telekingatlan teljes közművel van ellátva.
Az ingatlan 1-1,5 km-es környezetében a lakosság 12-15.000 fő. Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi – szolgáltató és felsőkategóriás többszintes lakóház építésére.

Ár: 95.000.000 Ft + Áfa 

dunaujvaros_google.jpg 

Google térkép


Székesfehérvár:

(125SZF005) Székesfehérvár belterületén a 7 számú főútvonal mentén, kiemelt kereskedelmi övezetben, ipari, kereskedelmi, logisztikai és szolgáltató célra alkalmas 6 ha ingatlan egyben vagy megosztva eladó.

A terület közvetlenül a Metro, Tesco, Aldi áruházak a Park Center és a Videoton Ipari Park mellett található.
Az ingatlan 3 bejárattal rendelkezik, melyből kettő a Park Centerrel szemben és egy az Videoton Gyárral szemben található.
Ivóvízellátás a városi vízhálózatról, ipari víz saját kútról, valamint 50 m3 tüzivíz tárolóval rendelkezik.
Gázellátás 500 m3/óra
Elektromos energia 520kW/óra, saját trafóállomással rendelkezik.

Ár80 Euro+Áfa/m2 

szekesfehevar_google.jpg
 

VESZPRÉM: 

Veszprém városában a régi 8 főúton illetve az új elkerülő közelében ipari-szolgáltató körzetben 2 ha-os telekingatlanon elhelyezkedő összesen 2.800 m2 területű ipari, gyártó, kereskedelmi tevékenységre alkalmas csarnoképületek egyben vagy megosztva történő eladó.értékesítésére.
A megfelelő működéshez elengedhetetlen energetikai és informatikai kapacitás áll rendelkezésre, mely igény szerint bővíthető.

Ár: 485.000.000 Ft+Áfa 

veszprem.jpg

SZOMBATHELY:

(2SZB001) Szombathely városában, bevásárlóközpontok szomszédságában, a 86-os számú főútvonal, a szombathelyi elkerülő mellett 3000 m2- 53.000 m2-ig telekingatlan megosztva is eladó. Az ingatlan ipari – gazdasági – kereskedelmi besorolású, és teljes közművel ellátott. Személyautóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető.


Ár: 65 Euro + Áfa /m2

 

szombathely_googe.jpg szombathely_tejgyr_fot.jpg

Google térkép


(2B017) Nyugat-Magyarországon Bábolna városában, mely mezőgazdasági és lótenyészetéről világhírű, 1600 m2-es összterületű 4 szintes épület eladó.

 

                               bb_malom1.jpgbabolna_google_1.png        

Az épület statikai állapota teljes értékű a födémek teherbírása meghaladja az átlagot, mivel korábban magtárnak épült. Az épület Bábolna városközpontjában található közvetlen a Ménes Birtok Kastély mellett.

                                                                           Ár: 15.000.000,- Ft   


Dunaszerdahelyen Komárom és Pozsony között országos főutvonal mellett, 83.000 m2-es egyben vagy megosztva, zöldmező beruházási terület eladó.

                                                        Dunaszerdahely log.lakópark

 

A rendezési terv szerint a terület logisztikai könnyűipari és különféle szolgáltatási tevékenységre fejleszthető. A közművek a telekhatárt övező utak mentén találhatók.

Ajánlati ár: 55 Euró/m2