Pénzügyi befektetésre ajánlott ingatlanok

Tartalomjegyzék

 
 
 

                                - ipari területek, gyárak
                                - kereskedelmi ingatlanok, iroda és szolgáltató házak
                                - benzinkutak
                                - bevásárlóközpontok
                                - logisztikai ingatlanok
                                - kastélyok, rezidenciák
                                - zöldmezős beruházásra alkalmas telekingatlanok
                                - lakóparkok és társasházak részére telekingatlanok
                                - mezőgazdasági üzemek és földterületek

 

 


Kelet Magyarország

 

Debrecen:

(12DE003) 40.000 m2 -ipari,- kereskedelmi  terület Debrecen kereskedelmi övezetében. Közvetlen környezet: CORA, KIKA, Stop-Shop, Metro, Park Center, Aldi, az autópálya lehajtója 1 km-en belül található, a repülőtér alkalmas nemzetközi teher - és személyszállításra, eladó egyben vagy megosztva.
A terület paraméterei: 40.000m2, 50%-os beépíthetőség, szabadon álló, épületmagasság: 7 – 9,5m. A területre 3 szintes, 20.000 m2 alapterületű, azaz összesen 60.000 m2 -es épület építhető. 
A kiváló adottságú terület rendelkezik az összes közművel, megfelelő kapacitással, régészeti hatástanulmánnyal, megfelel a közép - európai regionális elosztó, gyártó és logisztikai központok előirásainak, elvárásainak.
Debrecen, mint egyetemváros, magasan képzett munkaerőt kínál az informatika, információs és kommunikációs technológia, elektronika, telekommunikáció és kutatás fejlesztés területein.

 

          debrecen.jpgdebrecen1.jpg

 


 

Röszke

(125Rö001)Magyarország déli részén , Szeged vonzáskörzetében, Röszkén  közvetlenül a Szerb határátkelő előtt az M5-ös autópályán a balkánra vezető  tranzit útvonalon, 18 ha-s telekingatlan eladó, mely még 5 ha.-ral bővíthető A terület az M5-es autópálya közvetlen lehajtójáról  közelíthető meg , a szegedi repülőtértől 10 km-re,vasúti ipari leágazás lehetősége 800 méterre, vasúti  pályaudvar 2 km-re.  A terület kiemelt adottságokkal rendelkezik logisztikailag. A terület  beépíthetősége 60 % , építmény  magasság max.22m. 

A terület ipari, logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató- park kialakítására alkalmas, melyet a rendezési terv is jóváhagyott. Az ingatlan közművel rendelkezik.
Az  ingatlan  egyben vagy megosztva eladó ,projekt céggel együtt is.

Ajánlati ár: 32 EUR /m2

google_roszke.jpg
Google térkép

Szeged:

(14SZG001) Szeged belvárosának közvetlen közelében, ipari- és lakóövezetben, 13 éve jól működő, kifejezetten korszerű üzemanyagtöltő-állomás eladó. Közvetlen útkapcsolata van a belvárosba ki- és bevezető, 5-ös sz. főúttal, - jól kiépített és minden irányból megközelíthető. 
A terület nagysága 5.000 m2. A benzinkút 6 kútoszlopból áll, melyből 1 db. nagyteljesítményű.
A területen működik shop, autómosó, autókölcsönző, autógáz-kimérő és szervíz-sziget is.

A töltőállomás 13 éve franchise-partnerként működik, és 12, nagy forgalmat bonyolító, fuvarozó-céggel szállítási keret-szerződéssel is rendelkezik.

Ár: 250.000.000 +Áfa -
az eladó igény esetén visszabérelné

szeged_benzinkut_01.jpg
 

 

Gyöngyös:

 

(12GYN001) Gyöngyös városában, a városközponttól és az M3-as autópályától néhány km-re, országos fõútvonal mellett, mûködõ  ipari  és  kereskedelmi egységek  szomszédságában, 11.800 m2-es telekingatlan, a rajta lévõ 7,2 m belmagasságú, 2.400 m2-es csarnoképülettel, eladó. Az ingatlan mûszaki állapota jó, a karbantartási munkákat folyamatosan végezték.
Az ingatlan jelenleg forgácsoló mûhelyként mûködik, - kiválóan alkalmas ipari-, logisztikai- és kereskedelmi tevékenységre.

 

Ár: 600.000 EUR + Áfa

 

gyongyos_foto01.jpggyongyos_google_jpg.jpg   

 


Rózsaszentmárton

(24RO001) Rózsaszentmártonon,Észak-Magyarországon,Budapesttől 70 km-re,  az M3-as nemzetközi autópályától 15 km-re található 24.567 m2- alapterületű, jelenleg is működő, teljesen felszerelt bútorgyár. Az ingatlanon 2.200 m2 alapterületű gyártóüzem, 700 m2 raktár és egy 150 m2-es szolgálati lakás található. Infrastruktúráját a tőle 20 km-re lévő kamionterminál biztosítja. A teljes közművel ellátott, ipari övezetként besorolt bútorgyár minden szükséges szakhatósági engedéllyel rendelkezik. Igény szerint céggel, berendezéssel, működő technológiával, vevőkörrel, együtt eladó.

Ajánlati ár: 150.000.000 Ft+ Áfa

 

 rozsaszentmarton.jpg rozsaszentmarton1.jpg

 


 

 


Dél Magyarország

(10CSO01)  Magyarország déli részén az Alföldön Kecskemét és Szeged városa között Csongrád városa mellett Bokros tanyán lévő borászati Kft eladó.

                       honlap.jpg honlap2.jpg
                                             ajnlatba.jpg

A Borászat közel 1 ha-os területen működik a rajta lévő korszerű feldolgozóüzem-raktár iroda és szociális helységekkel együtt cca 1.100 m2. A borgazdaság jelenlegi kapacitása 1millió liter tárolására alkalmas,de beruházással ez növelhető. Az alapanyag-szőlő biztosítása a környékbeli szőlőgazdaságok által van biztosítva. A Borászati Kombinát cégként is   eladó.

Ajánlati ár : 69.000.000,- Ft


Paks

 

(12PK001) Pakson, a kikötőben cca. 5,5 ha-os ipari, logisztikai célra alkalmas földingatlan.A terület Pakson, a Duna 1532,4 folyam-kilóméterénél, a 6-os úttól 400 m-re, az M6-os autópálya városi csomópontjától 3 km-re délrehelyezkedik el.A területhez két vasúti rakodóvágány tartozik, amely egyszerre 12 vagon rakodását teszi lehetővé. A kikötő rendelkezik 2 db. 30 tonnás daruvl, illetve gabona be és kirakodó szállító-szalaggal, melyet szolgáltatásként igénybe lehet venni.

 

Elhelyezkedésének fontossága:

 

A Duna, a Duna- Rajna csatornán keresztül összeköttetést jelent az Északi és Fekete tenger között ( TINO VII. folyosó)

A terület majdnem Magyarország földrajzi középpontjában helyezkedik el.

 

Ajánlati ár : 29,5 Euro / m2 

 

paks_google.jpgpaks.jpg    

 

 Google térkép

 


 

Hőgyész

 

(15HÖ001)Dunántúlon, 65-ös főút mentén, Hőgyészen található 4*- os barokk kastély, termálgyógyszálló üzletrészének értékesítésére.

Hőgyész a Tolnai-hegyhát déli részén, a Donát-patak völgyében, Pécs, Dabas, Szekszárd, Dunaújváros által határolt területen fekszik. Az M6-os autópályáról, vasúton és a közeli sármelléki nemzetközi repülőtérről könnyen és gyorsan megközelíthető.
 A kastély az 1720-as években épült, jelenlegi formáját 1784-ben lezajlott átalakítás során nyerte el és az 1800-as évek második felében Ybl Miklós végzete restaurálást.
Tolna festői dombjai között gyönyörű arborétum közepén fekvő kastélyszálló rekonstrukciójakor helyreállították a különleges dendrológiai értéket képviselő 5,5 hektáros ősparkot. Az arborétumban található Magyarország valószínűleg legöregebb, közel 250 éves platánfája.
A műemlékvédelmi hivatal felügyeletével és iránymutatásaival az ezredforduló elején mélyfúrást végeztek, aminek során megfelelő minőségű termálvizet találtak, amely gerinc- és izületi, mozgásszervi, és légzőszervi betegségek gyógyítására kiválóan alkalmas.
A kastély termeiben és valamennyi vendégszobájában megőrizték az eredeti építészeti jellemzőket, és felújítás során 31 db kétágyas szoba kialakítására került sor.
Szállodai szolgáltatásai:10 x 20 méteres, feszített víztükrű úszómedence,2 kör alakú termál-, illetve gyógyvizes medence, 4 szauna és 1 infrakabin, wellness szolgáltatások, fitneszterem.
A szálloda által elnyert díjak: legjobb wellness központ díja 2005, Idősbarát szálloda cím 2007, Idősbarát szálloda cím 2007.

 

                                                      Az ár személyes tárgyalás alapját képezi.

 

  hogyesz_kpsszellts.gifhogyesz2.jpg

 

Google térkép

 

 


 

Budapest és környéke

 


 

Budapesttől 50 km-re É-K-re Nemzeti Park területén több ha-os területen lévő vadászkastély wellness szálloda eladó illetve a tulajdoni rész vásárolható.

 

szamos

 

 

A szálloda együttes rendelkezik még konferenciaközponttal, szauna házzal 25 m-es úszómedencével, salakos teniszpályával.

A fentieken túl vadászati területekkel van körülvéve, ahol rendszeres vadászatok folynak.

Az egyben történő értékesítés, vagy tulajdoni hányad esetében is csak személyes tárgyalásnál alakítjuk ki az árat.  

 


 

Budapesten az Andrássy út közvetlen szomszédságában 4.250 m2-es 5 szintes iroda és szolgáltatóház eladó. Az épület száraz pincével, a földszinten és az emeleten nagyméretű rendezvény területekkel valamint közösségi és irodaegységekkel rendelkezik.Az eltolt szintű tetőtér pedig zöld teraszos.Műszaki állapota kiváló, 2008-ban teljeskörűen felújítva és átépítve lett. Teljes közművel rendelkezik.Az épület előtt 8 gépkocsi parkoló biztosított 100 m-en belül pedig mélygarázs található ahol szerződésileg 20-30 gépkocsi parkolására lehet szerződni.

Ajánlati ár: 1.050.000.000.- Ft

 


 

 

Budapest belvárosának hátárában   cca. 1500 m2 területű  irodaház

 

  eladó.

 

google_bpanker_koz_1.jpgmsolat_-_bp_anker_kz.jpg 

 

 Az irodaház 4 szintes, a teljesen száraz alagsorában tárgyalók, nagyméretű
       közösségi helyekkel és trezorokkal rendelkezik.
A földszint és az emeletek pedig korszerű irodafunkciókat töltenek be.

 

   Ajánlati ár: 585.000.000 Ft 

 


 

Budapest és környéke:
(12BP003) Budapest X. kerületében a Jászberényi úton 12.500 m2 telekingatlanon elhelyezkedő 650 m2 üzlet-bemutatóterem és 2.700 m2 csarnoképület eladó.A kétszintes, 650 m²- es, nagyobb részben egy légterű üzlet- bemutatóterem és a különálló irodák a XXI. század követelményeinek megfelelő hűtő-fűtő, és szellőztető berendezéssel felszereltek. A csarnoképület összesen 2.700 m² melyből 1.100 m² 8,3 m belmagasságú, és 1.600 m² 5,4 m belmagasságú. Elhelyezkedésének és 7 db teherbejáratának köszönhetően, igény szerint szeparálható.  Az ingatlant több éve 5 éves időszakra bérli egy nemzetközi építőipari felszereléseket és gépeket kölcsönző cég, akik az ingatlanon belül saját igényeinek megfelelően 90.000.000 Ft –os fejlesztést hajtottak végre, amiből következik, hogy továbbra is hosszú távú bérlő marad.  

 

                                 Az ingatlan külterületi világítással, kamera és öntőző rendszerrel kiépített.

 

 Ajánlati ár: 950.000.000 Ft+Áfa 

 

                         bp_jaszberenyi.jpg

 

 


 

 

 

(12BP004) Budapest - Ecser területén a Ferihelyi repülőtérrel szemben 145 ha. ipari, logisztikai, air cargo létesítésére alkalmas terület egyben vagy meosztva eladó.

 

Bővebb információ személyes tárgyalás alapján. 

 


(158BP003) Budapest XIV. kerületében, a stadionok szomszédságában, a Mogyoródi úton szálloda és irodaház projektcég eladó. Az ingatlan alapterülete 4411 m2, melynek 80%-a beépíthető,2 mélygarázs szint + 6 emelet + 2 tetőtéri szint építése lehetséges (cca. 24.176- 35.288 m2-ig).

A terület közművesített, víz, elektromos áram, gáz, közcsatornával ellátott.
Az ingatlan jogerős építési engedéllyel rendelkezik. A terület kiváló tömegközlekedési kapcsolattal rendelkezik, és a Mogyóródi út kétszer kétsávos kiszélesítése, a kerületi, és fővárosi útfejlesztési terv kiemelt projektje.

Ár:780.000.000 Ft+Áfa

 

        bp-mogyorodiut1.jpgbp-mogyorodiut2.jpg

 

 

 


(138BP038) Budapest budai oldalán, közvetlenül a Duna rakpartján, klasszicista stílusban épült irodaház és szálloda mely az 1900-as évek elején épült, 3 szinten (+tetőtér) cca. 1.400m2. Belső udvarral rendelkezik. A belső kialakítása a kor eleganciáját és minőségét hordozza magával. Az épület alkalmas diplomáciai hasznosításra valamint reprezentatív, pénzügyi szektor székházára, irodaházára és szálloda hasznosítására. Az ingatlan a történelmi Budai vár és a Duna között, diplomáciai, kulturális épületek és szállodák környezetében helyezkedik el.

Ár: 11.500.000 Euro+Áfa

 

 

(12BP001) Budapest kereskedelmi-szolgáltató és ipari negyedében, a XI. kerületben, a Szerémi úton 3.600 m2-es telekingatlan rendezett, parkosított útburkolattal, parkolókkal, a rajta lévõ 2.300 m2-es, 3 szintes légkondicionált, korszerû irodaépülettel és a hozzá tartozó üzlet- és raktárépülettel, céggel együtt eladó. Az ingatlan teljes közmûvel és saját fûtés-hûtés rendszerrel rendelkezik, a bérleti kihasználtság jelenleg 90 %-os.

 

 

 

Ár: 1.800.000 Euro + Áfa

 

bp._szeremi_ut_google.jpgbudapest_szeremi_google.jpg

Google térkép


(135BP001) Budapest, Rákóczi úton egyedi és exkluzív étterem 670 m2-es eladó (akár céggel együtt is),  vagy a tulajdonos 100%-ban visszabérli.

Ár: 400.000.000 Ft + Áfa 

 

ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate  

 


 

 

(18BP040) Budapest XIII. kerületében 423 m2 alapterületű építési telek,75 %-os beépíthetőségével, mélygarázs és 6 szint építésének lehetőségével kiválóan alkalmas 24 lakásos társasház építésére eladó.


A terület a szomszédos telek megvásárlásával bővíthető.

 

Ár: 48.500.000 Ft

 

      bp._reitter_f_google.jpg bp_reitter_f.jpg

 


 

(13BP001) Budapest nyugati kapujában, autópálya becsatlakozásánál, rendkívül frekventált helyen, cca. 1 hektáros telekingatlanon, 3.500 m2-es üzlet- és irodaház, mely 50 %-os beépítési lehetõséggel rendelkezik, eladó. Az eladó az ingatlant adott esetben vissza is bérli, és megbízható, több mint 15 éve rentábilis és prosperáló cégként mûködteti.

 

Ár: 1.050.000.000 Ft + Áfa

 


Nyugat Magyarország

 


 

Győr, városának déli területén a Balatoni út mellett (82) sport és szolgáltató területen 430 m2 korszerű és új építésű energiatakarékos első szinten lévő üzlethelyiség
eladó.

Befektetők számára különösen előnyös mert hosszútávú bérlőkkel biztosított.

Ajánlati ár: 185.000,-Ft / m2


 

(5H190) Hévizi termálvizre épülő Éden Termál SPA Hotel és Villapark projekt értékesítése.

A hotel 5 csillagos luxusszálloda 357 szobás, konferenciaterem 800 fős. Teljeskörű gyógy- rehabilitációs és wellness szolgáltatásra alapozott.

A gyógyvízi fürdők nagysága 1850 m2, Sportcsarnok 1500 m2, Villapark 6000 m2. A hotel telek nagysága: 46.300 m2

A projekt gyógyászati hátterét a Semmelweis Orvostudományi Egyetem biztosítja. Nemzetközi vasút, országos főútvonal és Hévíz Balaton aerport légi kikötő biztosítja a Hotel megközelítését.

A beruházás teljes értéke összesen 82.000.000 Euro, amely tartalmazza a projekt értékesítési árát telekkel együtt.

A beruházási és építési költségekből 17.000.000 Euro vissza nem térítendő támogatást lehet visszaigényelni.

A projekt értékesítési ára: 16.500.000,- Euro 

 


 

Győr déli körzetében a Balatonra vezető úton kereskedelmi – szolgáltató centrum

eladó.           

 

homlokzat_teljes.jpg                no2_res_homlokzattal.jpggoogle.jpg

 

A Centrum 10.000 m2 –es telekingatlanon fekszik, a felépítmény 6.800 m2, korszerű energiatakarékos strukturában épült.

Az ingatlanegyüttes egyben illetve több részletben is eladó. A felépítmény egy részének belmagassága 8 m, másrésze pedig 5 m belmagasságú és a felette lévő első szinten irodák vannak kialakítva. A felépítmény mellett nagyméretű zöld felület is található, valamint egy automata benzinkút és nagy parkoló.

Lehetőség van a felépítmény részbeni megvásárlására is, úgy az üzlethelységek, valamint az emeleti iroda helységek esetében is 200-1.400 m2-ig.

Ajánlat ár az ingatlanegyüttesre: 860.000.000,- Ft

A kisebb egységek esetében pedig 120.000,- 160.000,- Ft/m2   

 


 

   (3Gy125) Győr városában országos főút és  M1-es autópálya lecsatlakozásánál kereskedelmi környezetben

 

                    4 szintes cca. 3000 m2-es irodaház eladó vagy hosszútávú bérletbe kiadó.

 

  msolat_-_hrmann_irodahz.jpg gycs.jpg

 

 Az irodaház minőségi anyagok felhasználásával épült, belső lifttel rendelkezik és szintenként nagyméretű közösségi részekkel egészül ki.   

 

Az épület szállodaként is átalakítható és üzemeltethető.

 

                                                                         Ár: 455.000.000,- Ft

 


 

                                szinkron_media.jpg

 

                     Győr városközpontjában, országos főút mellett kereskedelmi környezetben, utcafronti

 

                                       nagy   belső  parkolóval 400- 800 m2 üzletház eladó.

 

            Az  ingatlan két utcafronttal rendelkezik az ALDI és a MÖBELIX - Mömax áruházakkal szemben.

 

           A felső szinten  jelenleg irodák működnek, de lehetőség van az egybenyitásra is, az épületre
           harmadik szint építése   

 

                                                                        engedélyezett.

 

                          Pénzügyi befektetők  számára is előnyös mivel 100 %-os a bérlői  kihasználtság.

 

                          Az eladási  árat  személyes tárgyalásnál alakítjuk ki, ami a piaci viszonyokat tükrözi. 

 

                          Érdeklődni: + 36 20 937 0610    illetve   E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


Nyugat-dunántúli, exkluzív, 150 szobás, 500 fõs konferencia-teremmel rendelkezõ, termálfürdõs, ****superior-szálloda tulajdonjogának 45%-a átadó.


További információk: kizárólag személyes megbeszélés során.
 

 


(12BÖ001) Győr határában, az Ipar Park szomszédságában, Bőnyön, 40 -100 ha-ig ipari, logisztikai célra alkalmas földingatlan értékesítése.A terület az új Székesfehérvárt Győrrel összekötő gyorsforgalmi úttal határos, valamint a 19-es gyorsforgalmi útnál kialakuló körforgalomhoz csatlakozik, Győrtől 15 km-re, a péri repülőtértő 10 km , a gönyüi kikötőtől 15 km távolságra helyezkedik el. A terület megkapta az Ipari Park besorolást, érvényes építési engedéllyel, 50 %-os beépíthetőséggel, teljes a közműellátottsága és közúthálózati engedéllyel rendelkezik, ami igény szerint lesz kialakítva.


Limitár: 24.5 Euro/m2+ Áfa

 

bony.jpg bony_google-trkp.jpg     

 

    

Google térkép

 

 

 

 


(123GY044) Győr belvárosában a Városháza, kórház, pályaudvarok mellett 3 szintes patinás épület eladó.
Az épület 60 férőhelyes parkolóval rendelkezik.

Ár: 420.000.000 Ft+Áfa

 

gyor_bartok.jpg

 

 

 

 


Győr város keleti részén ipari és szolgáltató környezetben a Puskás Tivadar utcában összesen

93.000 m2 alapterületű ipari logisztikai célra alkalmas ingatlan egyben, vagy 3 részben megosztva eladó.

google_kzeli_jooooooooo11.jpg

Az ingatlan megosztása három részben történhet:

- 31.000 m2 terület, 4.800 m2-es csarnok épület 5 m belmagassággal mely felújításra szorul, az iroda épület 600 m2 mely teljes felújításon ment keresztül

- 27.500 m2 zöldmezős beruházásra alkalmas területtel

- 34.500 m2 zöldmezős beruházásra alkalmas területtel

A teljes közművel rendelkező és kerítéssel határolt ingatlan rendelkezik belső iparvágánnyal, mely a Budapest – Győr –Bécs nemzetközi vasúthálózathoz csatlakozik.

Az ingatlan a város minden pontjáról könnyen jól megközelíthető személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt.

A telek ajánlati ára: 15.500 Ft+ Áfa/m2

 

A csarnoképület: 105.000.000 Ft+Áfa

 


 

(12GY003) Gyõr város nyugati részén, az 1-es sz. nemzetközi fõútvonal mellett, 2 km-re az M1-es (Bécs-Budapest) autópálya le- és felhajtótól, ipari-kereskedelmi övezetben, már mûködõ kereskedelmi egységek szomszédságában, cca. 13.300 m2-es telekingatlan, a rajta lévõ 4.800 m2-es raktárépülettel eladó.
A csarnok alkalmas ipari-, logisztikai-, kereskedelmi- és szolgáltató célokra.

Ár: 655.000.000 Ft + Áfa

       
dobradi_grafikai_latvanyterv.jpg dobradi_google_terkep.jpg 

 


(257GY002) Gyõr déli részén, Szabadhegyen, új lakópark mellett, 40.000 lakosú városrészben, 1 hektáros kereskedelmi-szolgáltató telekingatlan, a rajta lévõ, mûködõ kereskedelmi egységekkel - melyek egy fejlesztésnél lebontásra kerülnének, de addig is nettó 1,8 millió Forint árbevételt biztosítanak - eladó.
Az ingatlan 90%-os kihasználtsággal mûködik. Az épületek területe cca. 4.100 m2.
A telekingatlan a mellette lévõ cca. 15.000 m2-rel  ill. 3.500 m2-rel - igény szerint - bõvíthetõ. A város ezen részén átutazók száma naponta 15-20.000 fõ. A városrész ellátatlan élelmiszerdiszkont, ezer-apró-cikk és barkácsáruház, valamint benzinkút szempontjából is.

Ár: 360.000.000 Ft + Áfa
     

 

 

gyor_jozsefa_googlemap_bejelolve.jpg

 

 

  Google térkép


 

(12GY001) Gyõr ipari szolgáltató körzetében, autópálya és országos fõút mellett   6.642 m2 földterületen 2 szintes 2 x 1.030m2 épület (összesen 2.060 m2) szociális helységekkel eladó (akár céggel együtt is),  igény szerint a tulajdonos az ingatlant 100%-ban visszabérli.

 


Ár: 180.000.000 Ft +Áfa

 

 

 

 


 Csorna:

(123CS001) Nyugat – Dunántúlon, Csorna városában, nemzetközi fõúton, új építésû iroda és szolgáltatóház, parkolóval, igény szerint céggel együtt is eladó. Az épület jelenleg 50 %-os kihasználtsággal rendelkezik.


Ár: 150.000.000 Ft + Áfa

 

Google térkép

 

 

 


Kapuvár:

(2KV004) Kapuvár ipari és szolgáltató övezetében a 85-ös számú országos fõút mellett, 3.400 m2 területû ingatlan, 1.150 m2-es csarnokkal, 300 m2-es raktárhelyiséggel eladó. Az ingatlantól 300 m-re helyezkedik el a fürdőkomplexum, a camping, valamint 1000 lakásos lakópark.

Az ingatlan teljes közművel ellátott, és szilárd burkolatú parkolóhelyekkel is rendelkezik.

Ár: 150.000.000 Ft +Áfa  

kapuvar-csarnok2.jpg kapuvar-csarnok1.jpg

 


 

(2KV002) Kapuvár város ipari és szolgáltató övezetében, a 85. számú országos, Bécs-Budapestet összekötő főútvonal mellett, Győrtől 55 km-re, Soprontól 40 km-re, cca. 8.400 m2-es telekingatlanon, 3.800 m2-es felépítmény (cca. 3.000 m2-es üzemcsarnok és raktár, 800 m2-es szociális rész), eladó. Az ingatlan közvetlen szomszédságában a külföldiek által is kedvelt termálfürdő, camping, kerékpáros pihenő-centrum, valamint lakópark is található.

 

Az ingatlan teljes közművel ellátott, valamint szilárd burkolatú parkolóhelyekkel is rendelkezik.

 

Ár: 280.000.000 Ft +Áfa

 

kapuvar-csarnok2.jpgkapuvar-csarnok1.jpg

 


  Közép-Dunántúl:

 

(15BN003) Közép-Dunántúl kervárosias kisvárosában, amely renkívül jó megközelíthetőséggel rendelkezik, Idősek Otthona, 90%-os telítettséggel eladó. A létesítmény állami hozzájárulással is gazdálkodik és működik. Az intézmény és létszáma még 50%-al bővíthető.

Ár: Személyes tárgyalás alapján.    

nvtelen01.png


Bábolna:

 Nyugat – Dunántúlon, Győr ipari vonzáskörzetében, Bábolnán közvetlenül a város határában, 4,8 ha-s ipari, logisztikai, kereskedelmi és szolgáltató- park kialakítására alkalmas telekingatlan eladó.

A kiemelkedően jó közműellátottsággal rendelkező ingatlan az M1-es autópályától 4 km-re, az országos közforgalmú gönyűi kikötőtől 18 km-re, a péri repülőtértől 8 km-re található.

A terület logisztikailag kiemelt adottságokkal rendelkezik.
Bábolna történelmi múltjából adódóan ma is ország egyik legfejlettebb mezőgazdasági térsége. A projekt környezetében a városok és a Szlovák határ közelsége miatt jelentős a magasan qualifikált és a megfelelő végzettséggel rendelkező humán erőforrás.

Ár: 88.000.000 Ft+Áfa

babolna48ha_google.jpg

Komárom:

  (12KO001) Komárom központjában 11.000 m2-es földterület és a rajta lévő 3.500 m2-alapterületü szolgáltató csarnok, áruház értékesítése.

Az újonnan épült és modern és ingatlan a Dunántúlon, a Szlovák Köztársaságot Magyarországgal összekötő Duna hídnál az 1-es gyorsforgalmi út valamint az M1-es autópálya leágazásánál, a város központjában helyezkedik el. Teljes kiépült közműhálózata és a parkolók magas száma kiválóan alkalmassá teszi kereskedelmi és szolgáltató célra egyaránt.

Ár: 680.000.000 Ft+Áfa 

  komarom_geringer.jpg

Nagyobb képért kattintson ide
 
 
  Google térkép

Tatabánya

(24TB002)Tatabányán
az az 1-es számú főút mellett, az M1-es autópálya lehajtójának közelében 8.500 m2 ipari földterület amihez a  tervek szerint a mellette ehúzódó közúthoz a közeljövőben Környe községét elkerülő útja csatlakozik majd amely a nyugat-dunántúli nagyvárosok megközelíthetőségét teszi még egyszerűbbé.

tatabanya.jpgtatabanya_google.jpg

 


 

Pécs:

(12PCS001)
Pécs város dél-nyugati részén, a 6-os fõ közlekedési út és a Budapest-Pécs vasútvonal közötti területen, a 6-os sz. fõút nyugati kivezetõ szakaszáról nyíló Nyugati Ipari úton, ipari övezetben, az új elkerülõ útra közvetlen csatlakozással, az Elektro World, Kika, Metro, Praktiker, Tesco áruházak és más ipari-kereskedelmi telephelyek szomszédságában, cca. 60.000 m2-es, összközmûves telekingatlan irodaházzal, raktárépülettel és egyéb felépítményekkel együtt eladó. A szabályozási terv a terület felhasználására kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági (Gksz) övezetet ír elõ.
A terület maximum 16 db. önálló területre is megosztható, - az Önkormányzat mûszaki osztályával egyeztetve, - de lehetõség van más jellegû felosztásra is. A terület maximális beépíthetõsége: 50%, jelenlegi beépítettsége cca. 10%- os, így jelentõs a fejleszthetõségi tartalék.

Ár: 14.500 Ft+Áfa/m2 (lehetõség van céggel együtt is)

 

foto_01.jpggoogle_terkep_pecs_6ha.jpg       

 


 

Magyaralmás

 

(125MA001) Székesfehérvár mellett, Magyaralmás határában 38 ha-os mezőgazdasági halastó a 81-as főút mellett az M7-es autópályától és Székesfehérvártól 14 km-re. A vízfelülete 30 ha, jelenleg is halastóként üzemel. A tórendszert a
Gaja - patak vízrendszere táplálja ezért nemes halfajták tenyésztésére kiválóan alkalmas.

Ár: 380.000.000 Ft+ Áfa

 

      magyaralmas.jpgmagyaralmas_google.jpg

 

  Google térkép

 


 

Székesfehérvár:

 

(125SZF005) Székesfehérvár belterületén a 7 számú főútvonal mentén, kiemelt kereskedelmi övezetben, ipari, kereskedelmi, logisztikai és szolgáltató célra alkalmas 6 ha ingatlan egyben vagy megosztva eladó.

A terület közvetlenül a Metro, Tesco, Aldi áruházak a Park Center és a Videoton Ipari Park mellett található.
Az ingatlan 3 bejárattal rendelkezik, melyből kettő a Park Centerrel szemben és egy az Videoton Gyárral szemben található.
Ivóvízellátás a városi vízhálózatról, ipari víz saját kútról, valamint 50 m3 tüzivíz tárolóval rendelkezik.
Gázellátás 500 m3/óra
Elektromos energia 520kW/óra, saját trafóállomással rendelkezik.

 

Ár:  80 Euro+Áfa/m2

 

szekesfehevar_google.jpg

 

Google térkép

 


 

Balatonboglár:

 

(359BG001) Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár központjában, a tóparttól néhány száz méterre, 1.100 m2–es telekingatlanon, 4 szintes, kívülrõl teljesen befejezett, közmûvesített épületegyüttes eladó. A bruttó 910 m2–es, nettó 417 m2–es ingatlan wellness-részleggel (szauna, medence) és lifttel is rendelkezik, a mélygarázs 5 személyautó befogadására alkalmas. A szomszédos épületben lévõ borospince-borozó egy átjárón keresztül közelíthetõ meg.

 

A földszint és az elsõ emelet 4-4 apartman, míg a tetõtér 2 apartman kialakítására alkalmas, az alagsorban pedig egy szolgálati lakás is helyet kaphat.
Az épület hosszútávú hasznosítására keres partnert a tulajdonos, - az együttmûködés bármely formájára várja az ajánlatokat.

 

Ár: 70.000.000 Ft

 

boglar_metszet.jpg balatonboglar_googlemap.jpg

 


 

(15PL001) Zala megyében, Zalaegerszegtől 25 km-re délre, Pusztaszentlászlón 2007-ben átadott Termálfürdő és Camping eladó.
A terület jelentős termálkinccsel rendelkezik, a nátrium-hidrogénkarbonátos gyógyhatású hévíz ásványvízzé minősíthető. A gyógyvíz a gyógyászatban és rekreációban egyaránt hasznosítható.

A 2 ha-s területen elhelyezkedő termálstrand és camping 1000 m2 fürdővízfelülettel, 250 férőhelyes campinggel, 60 lakókocsi beállóval rendelkezik. Tökéletes kikapcsolódás nyújt családi és baráti társaságoknak. A terület repülővel a 40 km-re lévő sármelléki repülőtérről, az M7-es autópályán és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.
A terület mellett található egy a fürdőhöz tartozó szállodafejlesztésre alkalmas teleingatlan

 

Ár: személyes tárgyalás alapján

 

pusztaszentlaszlo.pngpusztaszentlaszlo1.png

 

Google térkép

 


VESZPRÉM

Veszprém városában a régi 8 főúton illetve az új elkerülő közelében ipari-szolgáltató körzetben 2 ha-os telekingatlanon elhelyezkedő összesen 2.800 m2 területű ipari, gyártó, kereskedelmi tevékenységre alkalmas csarnoképületek egyben vagy megosztva történő eladó.értékesítésére.
A megfelelő működéshez elengedhetetlen energetikai és informatikai kapacitás áll rendelkezésre, mely igény szerint bővíthető.

Ár: 485.000.000 Ft+Áfa

 

veszprem.jpg

 


 

Szombathely:

 

(5SZO001) Szombathely történelmi belvárosában, a város fő turisztikai látványosságainak közvetlen közelében elhelyezkedő patinás Hotel eladó.
A 2.015 m2 telekingatlanon elhelyezkedő 5 szintes, összesen 5.700 m2 területű hotel 1915-ben épült szecessziós stílusban.90 vendégszobával, 250 főt befogadó, multifunkcionális rendezvényteremmel és
150 főt befogadó étterem- kávézóval rendelkezik mely a közterület rehabilitációhoz kapcsolódóan saját terasszal rendelkezik a turisztikai szezon minél széleskörűbb kiszolgálására.

 

Ajánlati ár: 3.100.000 Euro 

 

szombathely_s.jpgszombathely_s1.jpg

 

szombathely_s2.jpg

 


 

Döröske

 

 (10DÖ001)Vas megyében, Körmendtől 11 km-re, Döröskén 4,8 ha-os, jelenleg is működő tyúktelep és kavicsbánya a,8-as számú országos főútról letérve, aszfaltozott úton megközelíthető ingatlanon 4 épület található, melyek 3.400 m2 összterületűek, ebből 2 baromfiistálló, amelyek a legkorszerűbb technológiával, turnusonként 36.000 baromfi tartását teszik lehetővé. A telep területén található trafó biztosítja az ingatlan ipari áramellátottságát.
A területen található kavicsbánya kitűnő befektetési lehetőség a 8-as számú országos főútvonal elkerülő szakaszának és a leendő M8-as autópálya építése miatt.

Ár: 115.000.000Ft

 

               doroske.jpgdoroske_google1.jpg  

 


 

Sárvár:

 

(2SR001) Nyugat -Dunántúlon Sárvár belterületén, országos fõút és benzinkút mellett, az Ipari Park környékén, 2,1hektáros telekingatlanon, 4.350 m2-es korszerű, 7 méteres belmagassággal rendelkező,logisztikai - gyártócsarnok irodával,öltözővel eladó. A csarnok bővíthető + 4000 m2-rel, jogerős építési engedély birtokában. A logisztikai gyártó csarnok 2003-ban épült Az ingatlan a cég 100%-os üzletrészeként is eladó.

 

Ár: 415.000.000 Ft

 

  ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate
      ipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestateipari kereskedelmi logisztikai ingatlanok, commercial industrial logistical realestate   

 


 

Bábolna:

 

(2B017) Nyugat-Magyarországon Bábolna városában, mely mezőgazdasági és lótenyészetéről világhírű, 1600 m2-es összterületű 4 szintes épület eladó.

 

        bb_malom1.jpgbabolna_google_1.png  

 

Az épület statikai állapota teljes értékű a födémek teherbírása meghaladja az átlagot, mivel korábban magtárnak épült. Az épület Bábolna városközpontjában található közvetlen a Ménes Birtok Kastély mellett.

 

                                                                        Ár: 19.800.000,- Ft