Exkluzív kastélyok, rezidenciák

Beitragsseiten

 

 

                                                        -kastélyok
                                                        -rezidenciák
                                                        -nagykövetség
                                                        -villák

 


Kelet Magyarország

 

Jelenleg nincs kínálatunk...

 

 

 


Dél Magyarország

 

Hőgyész

(15HÖ001) Dunántúlon, 65-ös főút mentén, Hőgyészen található 4*- os barokk kastély, termálgyógyszálló üzletrészének értékesítésére.

Hőgyész a Tolnai-hegyhát déli részén, a Donát-patak völgyében, Pécs, Dabas, Szekszárd, Dunaújváros által határolt területen fekszik. Az M6-os autópályáról, vasúton és a közeli sármelléki nemzetközi repülőtérről könnyen és gyorsan megközelíthető.
 A kastély az 1720-as években épült, jelenlegi formáját 1784-ben lezajlott átalakítás során nyerte el és az 1800-as évek második felében Ybl Miklós végzete restaurálást.
Tolna festői dombjai között gyönyörű arborétum közepén fekvő kastélyszálló rekonstrukciójakor helyreállították a különleges dendrológiai értéket képviselő 5,5 hektáros ősparkot. Az arborétumban található Magyarország valószínűleg legöregebb, közel 250 éves platánfája.
A műemlékvédelmi hivatal felügyeletével és iránymutatásaival az ezredforduló elején mélyfúrást végeztek, aminek során megfelelő minőségű termálvizet találtak, amely gerinc- és izületi, mozgásszervi, és légzőszervi betegségek gyógyítására kiválóan alkalmas.
A kastély termeiben és valamennyi vendégszobájában megőrizték az eredeti építészeti jellemzőket, és felújítás során 31 db kétágyas szoba kialakítására került sor.
Szállodai szolgáltatásai:10 x 20 méteres, feszített víztükrű úszómedence,2 kör alakú termál-, illetve gyógyvizes medence, 4 szauna és 1 infrakabin, wellness szolgáltatások, fitneszterem.
A szálloda által elnyert díjak: legjobb wellness központ díja 2005, Idősbarát szálloda cím 2007, Idősbarát szálloda cím 2007. 

  hogyesz_kpsszellts.gifhogyesz2.jpg

Google térkép 

 

 


Budapest és környéke

 


 

Villa Urbana 

Kuria   kuria kép


A Villa Kecskemét zöldövezeti határában, országos főútvonal és autópálya közelségében található. A Villa 3 szintes /szerkezetkész /szintenként 500 m2, közmüvekkel rendelkezik.
A Villa egy 5,5 ha-os terület közepén fekszik, melyet két oldalról telken belül erdősáv véd, tehát egyéb felépítmények fejlesztésére ad lehetőséget. A Villa reprezentatív megjelenése végett nem csak lakóháznak, hanem vendégháznak, vadászháznak, szállodának is alkalmas.
A Villa lokációjában vadászati tevékenységre is van lehetőség, mivel működő Vadásztársaság van a térségben.
A Villa Urbana jelenlegi állapotában és telekingatlannal együtt 755 millió Ft, melynek nincs Áfa tartalma.


 

(3Bp137) Budapest budai felén zöldövezeti környezetben a Déli pályaudvar és a Kékgolyó utcai Klinika mellett 540 m2-es telekingatlanon 3 szintes villa eladó. A villa tetőtere plusz 80 m2-rel beépíthető az utcafrontról 2 db garázzsal rendelkezik.A villa 3 szintje önállóan is működtethető. 

Ajánlati ár: 285.000.000,- Ft 


(9TB159) Budapest határában az M1- M0-s autópálya csatlakozásánál Törökbálinton exkluzív                                   rezidencia - villa  eladó. 

               villa.jpg

Az ingatlanegyüttes 2 ha-os területen fekszik, az épületegyüttes

1050 m2 - négyszintes.

Az épület osztályon felüli minőségű és egyedi gyártású berendezésekkel épült , a fürdőszoba Versace anyagokból lett kialakítva. Rendelkezik 20X6 m uszodával, szaunával, fittnes teremmel, nagyméretű konyhával,  tárgyalókkal, minibárral és Budapestre néző örökpanorámás kilátással rendelkező terasszal. Kültéren szabvány méretű teniszpályával, színvonalas és nagyméretű gardennal és 8 gépkocsis garázzsal rendelkezik.

A felépítmény bővítésére lehetőséget biztosít a rendezési terv. 

Ajánlati ár: 2.900.000,- EUR

 


(9CS100) Budapest keleti részében az M0-ás körgyűrű mellett Csömör nagyközségben exkluzív családi-társasház  eladó.

           cs2.jpg honlap1.jpg                                                                          

A nagyközség színvonalas középosztálybeli lakosokkal rendelkezik, kiegyensúlyozott, etnikai problémáktól mentes.

Csömör nagyközségbe Budapestről közvetlen buszjárat és HÉV járat is van, a Nemzetközi Liszt Ferenc Repülőtértől 5-6 km távolságban autópálya köti össze.

A település jómódú lakossága révén rendelkezik 2 óvodával 2 általános iskolával melynek német-angol tagozata is van, korszerű sportcsarnokkal, elsőosztályú sportegyesülettel, magas színvonalú 2 orvosi rendelővel valamint önálló postahivatallal és bankkal.

Az eladó ingatlan 1150 m2 telken fekszik, a háromszintes épület pedig 766 m2. A domboldali /Gellérthegy magasságban/ telek három oldalt utcafronti és két önálló gyalogos és gépjárműbehajtással rendelkezik.

Az épület struktúrája úgy van kialakítva, hogy teljesen elkülönítve önálló lakásként tud funkcionálni,  mivel a közművek külön mérőórával vannak felszerelve. Az épület 2003-ban készült el minőségi hőszigetelt falazattal és nyílászárókkal.

A földszinti zárt garázs négy gépkocsi beállós, ahonnan közvetlenül fel lehet menni a lakásokba. Az épület belső lifttel rendelkezik, ajtajai egyedi gyártásúak, minden szinten található vizesblokk, gyermek és hálószobák, valamit örökpanorámás a kilátás egészen Budai hegyekig.

Ajánlati ár 195.000.000,- Ft                                                                                   


Budapesten az Andrássy úton, mely a világörökség része, reprezentatív üzleti negyedben az Operaház közelében klasszikus stílusban épült épület első emeletén 480 m2-es irodaegység eladó.

Az iroda utcafronton helyezkedik el és nagyméretű erkéllyel is rendelkezik. Az antik jellegű berendezések külön megállapodást képeznek.

recepci_1.jpgiroda_bell_2.jpg                                net3.jpgiroda_bell4.jpg 

 Ajánlati ár: 425.000.000,- Ft


Budán, hegyvidéki, diplomáciai negyed és nagyértékű villák környezetében lévő ingatlant szeretnénk bemutatni.

Az ingatlan jól megközelíthető főútvonalról, buszmegálló mellett helyezkedik el.

    kp_001.jpgj_kp.jpg                                          kp_010.jpg                                  

Az ingatlan érdekessége azon túl, hogy egész Budapest belátható róla, két egymás fölött elhelyezkedő egyenként háromszintes 1200 m2-es villa mely két utcafronttal rendelkezik a hegy gyomrában autóval járható folyosó köti össze. Az épületek osztályon felüli kivitelezéssel készültek 3 szinten, fedett uszodával, szaunával és jól felszerelt konditeremmel rendelkezik. Az épület előtt 6 gépkocsi beálló, az épületen belül pedig 12 gépkocsi tárolására alkalmas garázzsal rendelkezik.

Ajánlati ár: 3.500.000,- Euro


Budapest és környéke:

(398BP001) Budapesten, az  Istenhegyi úton, exkluzív  környezetben, nagykövetségek mellett, 2.714 m2-es telekingatlanon, 650 m2-es nettó alapterületű, háromszintes épület,  6 gépkocsi tárolására alkalmas garázzsal, eladó, - illetve 3-5 évre bérbeadó.  

Ár: 485.000.000 Ft +Áfa

bp_istenhegyi_ut_jpeg.jpg

 


 

 

Luxus vadászkastély, 1.500 m2-es, a hozzá tartozó 32 hektáros telekingatlanon, sportolásra és horgászásra is alkalmas kis tóval eladó.

A kastély Budapest határában található, 3 km-re a nemzetközi Ferihegyi repülőtértől, megközelítése a fővárost elkerülő M0-s körgyűrűn lehetséges, a Forma 1-es rendezvényhelyszínnel, a Hungaroringgel 3 km-es út köti össze.
 
A földterület teljesen be van kerítve; a rajta lévő, termő gyümölcsfák vízhálózattal vannak ellátva.

Környezetében üdülő-területek találhatók. Az ingatlan tengerszint feletti 300 m-en helyezkedik el,

egy dombos-lankás területen. Privát repülőgép fogadása is lehetséges a birtokon.

A kastély kiválóan alkalmas rendezvényhelyszínnek, szabadidő-központnak ill. szálloda-beruházásnak is.
 

Ajánlati ár: EUR 4.800.000

csomor_kastely_1.jpg  csomor_kastely_2.jpg

(9BP001) Budapest exkluzív diplomata negyedében 2.900 m2-es telekingatlanon 5 szintes, cca. 1.600 m2-es palota eladó. Az épület stílusa, műszaki állapota osztályon felüli. További információkat személyes megkeresés esetén tudunk szolgáltatni.
Ár: 2.500.000 Euro + Áfa

nyiri_ivan-bp2.jpg nyiri_ivan-bp1.jpgnyiri_ivan-bp3.jpg


(9BP002) Budapesten, a Budai-hegység legszebb részén, 20.729 m2-es területen, 3.732 m2-es exkluzív luxuskastély (apartmanokkal, uszodákkal, fittneszteremmel stb.) eladó, akár céggel együtt is. További információkat személyes megkeresés esetén tudunk szolgáltatni.

Ár: 25.000.000 USD + Áfa

                            img5_001.jpg  


(39BP001) Budapest diplomata negyedében, a Népstadion, a Városliget és egyéb kultúrális központok   környezetében, 5 szintes reprezentatív kastély eladó. 

  stefnia_palota_1.jpg stefpal2.jpg

A Stefánia és Ilka utca közt elterülő 1930-as években épült, két utcafronti bejárattal rendelkező ingatlan cca. 3.750 m2-en fekszik, két külön helyrajzi számmal, 1.600 m2 és 2.150 m2. Az elvi építési engedéllyel rendelkező Ilka utcai fronton lehetőség van 6 felszíni szintű és 2 garázs szintű épület kialakítására. Az értékesítés kizárólag a két terület együttesére vonatkozik, és az új tulajdonos kompetenciája, hogy él-e az Ilka utcai beépítéssel, vagy megtartja a kastély zöld területének.

                                                      budapest_trkp.jpg                                                                     Ajánlati ár: 6.650.000 EUR 

  

(9BP003) Budapest budai oldalán, a Nap-hegyen, irodaháznak, lakóháznak, ill. panziónak alkalmas, cca. 800 m2-es exkluzív villa eladó.

Ár: 2.250.000 Euro + Áfa

buda-slosar1.jpgbuda-slosar2.jpg

buda-slosar3.jpgbuda-slosar4.jpg


 

 


Nyugat Magyarország

 

Jelenleg nincs kínálatunk...